BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, July 25, 2009

Vässu.

Hommikul kella 7 bussiga talli. Tõime hobused ära ja puhastasime ja istusime niisama. Siis tuli Meelis ja panime suksid peale. Ja minek.Nuiakale. Tsillasime ja vahtisime ringi. Siss hopsid valma ja minek. Et siis Gerda ( Alekand) Bellakaga 80 cm ja puhas sõit.. Hästii!
Siis Gerda ( Loopere) Lancuga 80 cm. Puhas sõit.. Vahtis ühte ''kolli'', platsi ääres.. Siis Els Bellakaga 80 cm.. esimese osa viimase ajas maha. Siis Gerda Lancuga 90-100 cm. Üks mahaajamine . Tubli!
Kokkuvõttes läks väga hästi. Siis vahtisime veel veits ja minek.
Tallis. Enamus kadus koju. Mina siis tõin oma hopsid kopli tagumisest nurgast ära. Pikalt mõtlesin, mis teen. Vipuga läksin sõitma. Panime Anjaga traavilatid ja ruudu. Siis niisama tsillain ringi. Sõita ei viitsinud, kuigi hobune oli suht hea. Traavilatte tuli normilt. Vahepeal pidin naerukrambid saama, sest Anja tahtis traavilatte koondgaloppis tulla. ja siis seletasin ja vaatasin :D
Naersin. Lõpuks said need ikkagi galoppilattideks tõsta. Siis taarutasin veel ringi. Sammust tõstsin galoppile , isegi tuli välja. Muidu oli hea.. ainult tagasi ei tulnud niipalju, kui tahtsin.

Siis Rossukas. Pesin käppelt saba ära. Nii hullult oli lihtsalt saba ära hõõrunud.
Siis Korde ja kummid ja tegin. Päris tubli oli. Elav!
Siiis jätsin platsile ja viisin asjad ära. Tulin tagasi ... siis kõndis mul järgi. Tulin üle igasuguste lattide. Tuli.. Siis jooksin eest, et traavis tuleks ja tuligi. Üle aia, mis oli maas. Nii tubli suksu..! . . .
Millagil talli. Viisin ära.
Tõin osad hopsid sisse, panin aiad üles ja talli enam-vähem korda ja minek. Vihma kallas.
Läksin bussika poole. Siis vaatsin,, et buss tuli vastu, kuigi polnud veel ristmikulgi.. Kell oli ka 19.55. Buss väljub 19.50 ja tavaliselt jõuab kell 8. Nojahh. läksin jala koju. Poole tee peal lõppes vihm ka ära :D
Tsauki!

0 comments: