BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, November 15, 2009

Pühapäev.

Rossukaga hüppasin . Algul pikalt mõtlesin, kas lähen treeni aga kui juba Lancia Eliisega läks siis otsustasin parem minna. Pidin mingit väikest vahekäigus jalutama. Siis trenni. Koos Sässuga. Plats polnud kõige parem aga els üle. Hüpped läksid hästi. Üllatavalt tubli poni ikka. Algul oli sike pistu ebakindel. Korra vahtis siiru-viirulist aga peale kahe korra alla ronimise ja ühe mahaajamise, mis minu vead olid , oli ta täiesti tubli. Nii hästi:) Ise tuntsin, et säär vähe tugevam, kuid minu viga on jällegi see, et ma ei tee tavatrennis pmst. üldse pooliistakut ja siis hüpekates nii naljaks ei oska korralikult olla.
Viplala võtsin. Puhastasin. Viisime Sässuga mellu ja Vipu platsile. Kõndisin veits ja siis lasin lahti. Mellu vihaselt kimas ringi ja kargas seal. Viplala väheke viskas oma jalgu aga eriti ei viitsind. Nii kahtlane. Ei viitsi joosta aga jalad paistavad korras olevat. Siiboja ootame Liinuga ka juba mingi kuu aega .
Aga siis jah .Jahutasin maha . Hommikul tegin Bellaka, Viplala ja varssade boksid ära ja siis õhtul panime heina ette ja tulema. Ok :)
Kõik.

0 comments: