BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, December 22, 2009

Viimane koolipäev.

Et siis mingi kell 1 talli. Kõigepealt Vipuga jalutama. Hmm.. siuke kahtlane on ja köhib ka :(
Kitsed läksid üle tee ja niisama hea.
Siis tegin boksid ära ja tõime hobused sisse.
Vigori viisin suurde kopli, koos Heartlandiga. Lasime lahti. Natuke mängisid püssi aga mitte kaua. Vigor läks jää peale ja käis käna, siis tõusis püsti ja oma megapisikeste sammudega tuli ära seal.t Pärast kohe kätte ei andnud. Kohe näha, et tegelend ei ole.
Siis Rossukas valma. Läksin suurde kopli, taha otsa :D
Siis seal isegi norm. Tegin natuke traavi ja sammu. Nii palju pidi sumpama. Kahju kohe. Aga norm oli. Algul siuke susserdis. Imelik, ei olnud hea, aga noh siuke jubejube ka polnud. Vahepeal oli täitsa hea aga peaks rohkem vaeva nägema. Vahepeal oli väga hea. Püüdsin esiotsa ja taguotsa pöördeid teha. Natuke liiga palju sahmerdasin aga isegi tegi :D Siis veel, et võimalikult kergelt järgi tuleks. Vahepeal sellega ilge jama .Aga lõpus oli hea. Kuigi tegin mingi 15 minutit äkki. Mulle tundub, et siis kui hobune juba paremaks läheb, siis tahan liiga palju, sellesmõttes, liiga kiiresti edasi minna. Et kui juba välja tuleb, siis mina oma uute nõudmistega sittan selle heagi ära, mis oli. Aga jah., Püüan natuke rohkem mõelda ja endale kindlad asjad meelde tuletama.
siis jahutasin maha ja talli. Koju siis lõpuks. Muidugi sõin rämedalt piparkooke ( kuigi mulle need ei maitse aga kõht oli tühi-tühi) ja jõin veel kokat :D

0 comments: