BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, September 28, 2009

Jälle uus nädal

Hmm.. Esmaspäev sii :D
Talli kolme aeg. Rossuka ja Viplala tõin ära. Andsin kaera ja puhastasin. Viplalale panin linimendi ka. siis jalutasin natuke käekõrval. Gerda läks selga ja jalutas koos Elsuga veits. Siis pani kopli.
Mina samal ajal panin Rossukale valjad pähe ja läksime Gerdaga ( Väiksega ) jalutama koos Lancuga. Hmm.. Naljakas oli. Läksime siis lambist. Rossukas pani traavis eest ära. Luts ;) Siis niisama tuierdasime metsas, loodan, et ühtegi putukat külge ei saanud, sest metsatee oli suht kinnikasvand .Nali oli . Mitu korda oleks napilt alla lennanud. Tahtsin veel Gerdaga kima tega, aga Lancu ei võtnud vedu. Siis avhetasime ära. Oli talli kõndimas suht juba. Tahtsin, et ta Rossukaga traavi teeks. Naljakas jällegi. Siis tahtsin, et galoppi prooviks aga mul ani Lancia ise alt minema, Päris tore oli ja siis Rossukas tegi Gedale veits rodeot. aga muidu hea. Siis kopli ja kõik.
Läksin veel Vigoriga jalutama. Algul oli korralik poiss. Hästi ilusaks läinud. Ja vahepeal läks jälle pöörakseks veits. Vegkis oma peaga igas kaares. Njahh..''kergelt '' närvihaige araablane ka ju !.
Aga siis boksi .Els tegi boksi ära ja koju.

0 comments: