BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, September 24, 2009

Sry Minni;)

Nonii.. Täna talli. Tegin boksi ära.
Tõin Rossuka ja Vipu ära. Puhastasin mõlemat ja panin kaera. Viplalat jalutasin nööri otsas natuke. Jalg oli mingi koha pealt paistes ja siis panin linimenti peale. et siis loodaks, et aitaks ka .
Viisin siis kopli.
Rossuka võtsin korde otsa ja läksin platsile. Algul passisin nats niisama. Siis kordet tegema, tegi päris hästii! Tubli- areng ;) Siis jalutasin ringi. Hüppasin korra selga, et näha, kas teeb jälle nii, nagu tegi eelmine kord. ( tõmbas nokka paari sammu pärast. ) Aga nüüd ei teinudki midagi. Igav. Siis jalutasin edasi. Minni läks ka selga. Panin ta kordele.. :D Kiusasin Rossukat, mille peale ta algul natuke tagutsa ja esiotsa kergitas. siis jälle norm ja siis tõmbas edasi ja pea alla ja hakkas kepsutama.. Minni lendas alla, muidu vist polekski lennanud aga keeras järsku ära :D:D:D
Naljakas. Läks uuesti selga ja siis oli rahulik.. Midagi korra üritas.. muidu tahtis traavi minna vahepeal. Korra lasin üle liivahunniku minna. Kuid ta ei tahtnud minna ja siis tõmbas nokka.. Korralikult ikka ( Maie käest juba sain, et ärge laske nii teha, kuidi me ei tenud midagi :)) Aga tal nii luts siis seljas olla ja korra lasin veel tulla, hüppas üle :) Minni ütles ka , et nokka tõstes luts olla. ( olime ilma sadulatta ja ilma valjastetta ) .Tal pole ju lakka ka , millest kinni võtta .
Igastages enne olin veel linimenti ka jalgadele pannud.

Siis vahetasin veel riided ära. Puhastasin Vigori ära ja siis määrisin linimendiga jalgu..
Linimendihopsid mul ;)
Tsauu.

0 comments: