BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, February 14, 2010

Pühapäev- Head sõbrapäeva :)!

Eks siis mingi 1 jõudsin talli.
Siis Rossukaga sõitma. Panin kummid. Nagu jalgevahelt ja suulise külge. Ühe jupi panin veel juurde. Päris lõdvad olid aga mõjusid.
Et siis alla ronis küll aga jooksis paremini. Tuli iseghi normiks. Traav oli norm. Ise peaks ka natuke paremini olema ainult.
Aga tüüp oli äksi täis täna. Liikumisega probleeme polnud aga kokku oli raske saada. Tuli ja samas vahepeal ei tulnud eriti. Siis galopp. Ainuke asi, mis suht pekki läks. Enne suutsin enam-vähem pehmelt ssõita aga siis Rossukas oli puhta pundar ja ainult ikimas. Kokku hästi ei tulnud, kui siis traavi. Aga vahepeal lõdvestas ja siis jälle kimas.
Sändy tõmbas aia maha ja siis Rossukas ehmatas ja kihutas minema. ( Kuna ma tulin talle vastu ja tema tuli oma aiaga.. Rossukale on kunagi karjus saba külge jäänud ja vool laksis perse ja see pani mööda koplit minema, Vahepeal sai taga jamatud, sest lihtsalt kartis, kui mingi nöör maas liikus või kui keegi tagujalgade juures midagi mässas. Päris kaua läks aega, et lasi end voolikust peasta. Üks asi oli voolik aga teine vesi :d )
Ja peale seda paremat pidi ei lõdvestanud. Eks ta tegi kannaka ka ja pani Sändyst mööda. Aga no .Päris pundar oli. Vasakut pidi lõdvestas galoppis ära aga paremat pidi mitte. Samm traav oli normid aga galopp hull..
Igastahes kui maha rahunes natuke, siis Minni ja Säss jalutasid ja me panime Gerdaga aia üles.
Siis jahutama. Rossukas lambist tegi midagi. Kuigi midagi ei olnud. siis talli ja tekk selga.

Tegin boksid ära :D

Siis Viplala sisse ja andsin talle müsli, mi eile tuli. Tüüp sõi väheke ja siis jättis järgi . Tore, seal piparmünti ka sees, raudselt sellepärast. Ta siuke pirts ju.
Sässuga koos jalutama. Päris kaugele. Tüüp nillis seljataga, vingerdas. Siis jooksin mingi 15 m traavi taga .. natuke sammu ja keerasin otsa ümber. Mõtlesin, et jooksen veel natuke. Tüüp hakkas tulema aga traav oli liiga luts vist, kohe galopp sisse ja perset. Hmm.. Tore tüüps. Otsustasime ikkagi sammus koju minna :d
Siis Vigoriga jalutamas. Tubli, ei tõmmelnud :D

Andsin kõigile veel õuna. Viplalale panin poole veel müsli sisse, et äkki otsustab, et sööb ikkagi. Ei tea .
Kõik vist :D

0 comments: