BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, February 13, 2010

Saabas:S

Ok :d Saabas on teemas. Eriti, kui mingi 1 aeg kadunud ja polegi üles leidnud. Ilma saapata ma ka kuhugi ei läinud ja minema ka ei visanud. Igastahes jama värk :S. Eks siis hüppasin oma ühe saapaga hommikul 11 autosse ja talli. Seal sain ikka kaks saabast jalga ja elu lill.

Et siis tegin boksi. Rossukas sisse ja valma. algul siuke nagu ikka. Peaks ratsastuse ette võtma. Siis soojaks. Maie tegi hüpeka. Rosssukas oli soojaks sõites enam-vähem. Siis hüppama. algul risti 2x. Hästi! Siis rist ja lattaed. Tubli. Ja siis rist lattaed ja teine lattaed. Ja teisest jalast ka . Ja kõik. Hmm.. no mõnusalt hüppas. Täna ei olnud ei maha ajamisi ega tõrkumisi. Pani kohe kaugelt lendu ja seetõttu jäin suht maha ka. Vähemalt ise tundsin küll. Paksu lume sees ei osanud ise ka arvestada aga tubli poni lennutas mõnusalt :d Siis lasin natuke sammu. Mõlemast jalast galopp. Esimese korraga õigest jalast ja sammust tõstsin. Kõik. Volt oli ka juba voldi moodi :d
Siis Hellega jahutama. pärast talli ja tekk selga. Piiks käis Vipuga jälle ja mina külmetasin tallis:d

Et siis üks otsus vaja teha .. Ei tea noh'

Ja siis muidu üks tark andis eile mulle oma telefoni ja rahakoti, et muidu kaotab ära. Telefoni sain tagasi antud aga rahakotiga hüppasin talli. Ok tegelt andsin tallis Sässule ja tema kaudu saab kätte. Niisama, kui keegi mu saabast näeb, siis saatku koju.

Küll soovitati helistada( saapale loomulikult) :D Number on 38 . et siis parema jala oma :d
Ei tea, kuhu see saabas rändas, igastahes pea kõik said ikka korralikult mitu korda otsida. Mõned kainemad vaatasid kappi ja otsisid õuest. Elsu saapad olid lumehanges :d hea , et lund ei sadanud :D ( kuigi minu 1 saabas ja elsu mõlemad olidki ainult kadunud. Norms ju )
Need, kes nii kained ei olnud, otsisid viinapudelist . Ahjaa ahi sai ka üle vaadatud.
Aga no.. küll pakuti, et jätsin poole tee peale vms. aga no, endaarust sai ikka saabastega kohale ( selles olen kindel :D)

Nii, et saabas raisk, tule ja ravi oma pohmakat kodus :D

nagu aru juba saite, et hobustest on palju juttu:D

0 comments: