BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, January 2, 2009

Norms:)

Jumala lamp päev oli:). Täna läksin kell 11 Prääma.Alles kell 11 kuna auto oli katki ja siis võtsime teise :(. Igastahes jõudsime siis kohale ja mõtlesin, et panen kohe Viplala valmis ja lähen sõidan natuke. Alguses oli suht kahtlane..kuigi jah, pole päris kaua sõitnud. Eks ma siis kõndisin ja tegin natuke traavi. Tal oli täna halb tuju vist. Nii, et ta siis ei tahtnud alguses hästi painutada ja muidu siuke imelik. Tegin sammu , kuigi ta oli suht närvis ja tahtis tippida. Nojahh.. Läks päris heaks ja siis proovisin jälle traavile võtta. Tahtis alt ära sõita ja ei tulnud hästi tagasi .Tänase trenni eesmärk oli siis painutamine ja otse sõitmine( ei taha hästi välja tulla..). Sammus sai ilusti tehtud ja läks hästi pehmeks..aga traavis oli vildakas ja jooksis alt ära, tagasi kah ei saanud kuna oli eest nii pehme:). Ja üldse kui stekk natukenegi vastu puutus siis tahtis lennutama hakkata( pea alla ja perset:)). Kuna ta oli närvis siis tegin sammu ja kui maha rahunes siis tegin natuke traavi, püüdsin tagasi saada..see tuli isegi hästi välja. Lõpetasin ära. Tegelikult ei olnud väga hullugi..kuid palju veel mässata. Hästiii..
Läksin Kirna. Puhastasin Rosanovat ja Pilku küsis ,kas viitsin Hettiga tulla jalutama. Algul ütlesin, et ega ei viitsi ..siis muutsin meelt:). Valjad pähe ja tekk selga (sadulat ei pannud). Pille-Riin läks ise Nelsoniga ja Gerda tuli Unistusega ka. Algul oli päris naljakas , kuid Hetti traav oli lihtsalt nii mugav..polnud sadulat vajagi ;). Ei hakka pikemalt seletama:) :D Huvitav oli....xdxd!
Siis läksime talli ja panin teki peale ja jahutama. Läksin koos Elsu ja Sässuga ..Els tegi Bellakaga kordet ja Säss sõitis Melluga nats. Elise ja Minni ka kablutasid ringi..Pilku tuli ka vahepeal Nelsoniga. Sässule seletasin veits ja muidu jh.Niisama panime veed ette ja koju. ;)

0 comments: