BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 1, 2009

Head vana aasta lõppu ja paremat uut!

Kuna eile ei jõudnud nettigi siis ei saanud ka kirjutada..

Eile: Läksin Prääma ja tegin Viplala boksi ära:) ja siis vedasin neile vett. Pärast jooksutasin kõiki kolme..Viplalale käib Nässu (koer) närvidele ,sest ta haugub ja ajab taga neid.Siis otsustas Vipu talle virutada ..kuigi jh, ega pihta ei saanud.. siis hakkas taga ajama.. küll Nässu lidus alles:D
Vipul on üldse head tujud.. Pani täie kimaga (kiirendusgalopis) lambist teiste juurest ära ja siis näitas oma traaaavi:P...lamp..
Kirnas siis võtsin jälle Rossu.Võiks siis kordet teha:)..Äkki saaks kunagi selgeks. Täna ta üllatas..ainult ühe korra keeras mulle vastu..aga muidu oli väga tubli..Ei õnnestunudki mulle täna mäkra keerata. Aam..siis jooksin käekõrval üle mingi risti..algul oli tubli siis aga tigetses ja nõmetses .Jahutasin maha jne..Kuid ikkagi tubli ponuu! Midagi tegin vist veel aga ei mäleta. Nojahh;)

Täna:Hommikul läksin pilku juurest mingi 10-11 vahel Prääma..tegin boksi ära ja siis jälle vesi jne.. Võtsin Vipu ja mõtlesin täna kordet teha.Tahaks nüüd ikkagi natuke koormust anda talle..Kuigi vaheajal tahtsin korralikult tööd teha ..nagu näha ei tulnud midagi välja:) Siis täna tegin kordet..veits. Näss piinas jälle .Viplala veits kiusas teda vastu kahh..Jooksis ilusti ja tal päris hea jooksutuju..jahutasin maha ..Hobused sisse ja andsin leiba:)
Kirnas siis ..Külm!!!.Rossu võtsin ..läksin platsile niisama käekõrval siis lasin lahti ja siis jälle jooksis oma ilusat traavi :D järsku ehmatas ja kiiredas ühest otsast teisse. Ei tea , kas eile lasti siis nii palju rakette?! Võtsin kinni ja jalutasin... Gerda tahtis ,et ma nende trennist pilte teeks..võttis oma digika kaasa:) Eks ma siis tegin..Näpud külmusid ja siis püüdsin pöidlaga vajutada..labakindad olid nohh;) Aga siis ei tundnud enam näppe ja vahepeal lihtsalt jumala mööda pilte..Sry Gerda ,aga äkki midagi on :P Läksin riietusruumi..Kus haises, kuna kass oli Gerda (meil kaks Gerdat, nüüd siis teine:P) säärise täis lasknud...Iuuu! Aga mul oli lihtsalt niiii külm. brrr!..Metsikult valus oli kui näpud üles sulasid. Kui olin natuke soojenend siis vaatasin bussiaja ja läksin kojuu.Oleks peaaegu bussist maha jäänud kuna terve tee värisesin lihtsalt..



HEAD UUT AASTAT !

0 comments: