BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, August 12, 2009

-Mmm.-

Et siis peale 10 talli. Hmm... Hobune sisse ja puhtaks ja kaera. Vaatasin trenni veitsa. Siis millalgil valma ja minek. Taarutasime seal veits ringi. siis saime trenni, Liisi trenni.

Algul oli raske. Teistmoodi harjunud. Hästi piiikalt peab istuma. Ja siis õlad oli ka kinni. Muidu oli hästi. Siis sain ka teada, et välimise ratsmega peab sõitma ja sisemisega suunad.. Mhh.. harjumatu.. Terve elu teistmoodi sõitnud ja nüüd siis nii. Ok.. Hobune läks aina pehmemaks ja pehmemaks.. Nii hea oli. Aga samas ei liikund enam . aga muidu oli hea. Ja seis oli sjuuper! Nii kergelt ja värki. Et siis. Mul pidi häati lõdvestunud ja hea hobune olema. Liikumineka hea aga impulssi oleks rohkem vaja. Ja muidu väga tore hobune! :)) Hea oli kuulata.
Peaks ainult korralikult liikuma saama nüüd :D

Jahutasin maha. Tegime ainult sammu ja traavi. Mõnus-mõnus. Äkki saab uuesti ;)

Siis tõin Rossuka ka ära. Pidime heina või õigemini rohtu vedama. Noo nii. Algul oli normm.. ann suutis närvi ajada.

Teine koorem oli nii suur, et hea , et hobune ees kokku ei kukkund. Tegelt oli poni ees aga noh.. Selline koorem, et ma ei tea, kuidas ära veetud sai. Niii kahju oli tast.

Siis sai tehtud, kui maha sai, siis kohe siuke elav samm ja värki. Jahutasin ja lasin lõdvestada ja siis kopli. Porksi said ka mõlemad.

0 comments: