BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, August 22, 2009

My horse is the best! ! !

Hommikul Türilt Prääma ja siis kahe aeg talli.
Tõin Viplala ära. Andsin kaera ja panin valma. Sõitma. Platsil üksinda (Y): Vahepeal kisas aga muidu oli korralik. Alustasin lõdvalt. Siis proovin pehmelt ja korralikult sõita. Nii- nii heaks läks. (Algul vahtis Helenat. Jumala lampi pistis poole platsi peale putku. Norms. Jumala lamp.)Traavis oli natuke raskem aga läks paremaks.
Andsin Elsule ka proovida. Kuradi kena hobune juu!
Siis ise uuesti. tegin natuke traavi ja siis galopp. Nii hästi lõdvestunud ja mõõnus! teist pidi hakkas jälle ratsmele rohkem toetama aga kui normiks lasi, siis lõpetasin. Tõesti superlux lihtsalt !
Jahutasin ja siis ilma sadulatta jalutasin ka veel ja siis panin boksi.
Tõin Rossuka ära (vahepeal olid Serenal tiirud, sai korda !) Andsin kaera ja siis valma. Platsile. Ilusti kõndis. Reibas. Siis tegin natuke. Võtsin väheke ja tuli järgi jne. Hästi! Nüüd saame juba ilusti ääres sõita jne. Tubli oli. Kuigi natuke mässamist oli ka. Tuli paremini tagasi aga mitte nii hästi, kui võiks ;) Vahepeal trikitas ka. aga vähe. Paremat pidi läks valest jalast 2x aga sai uuesti ja ilusti. Galoppiga pole tegelenud ka suht.

Njahh.. Klmapäeval tuleb siis Ivo. Mhh.. peaks hüppama mingi päev nüüd. Homme või ülehomme. Aga ei tea. Tahaks ise rahulikult harjutada. Peaks jalused ka kinni panema jne. aga ma ei tea. Eks vaatab.
Supertublid suksid mul!

I love them!

0 comments: