BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, August 13, 2009

Urr.

Vastik ilm.. Vastikvastikvastik.
Hommikul mässasin Paides ringi. Siis läksin Kirna. Kahe aeg. Hmm.. Tõin hobused ära ja boksi.. Andsin süüa ja värki.. Helena oli väike groom.. :d Tekitas hobuseid, puhastas ja hooldas varustust ja veel jahutas hobust. Et siis aitasin rohtu maha loopida ja siis veel laiali.
Sõitma Viplalaga. andsin Minnile ka. Ta ei saanud midagi aru. Nojahh. Hoidis kergelt ühte jalga. Et siis suht palju sammu. Ma ei tea. täna oli hea, aga mitte nii hea, kui eile. Homme, kui kõik korras siis korralikult tegema. Helena jahutas ja siis pärast Triinu ka. Aitähh :)
Rossuka panin ka valma. Siis sõitma. Hmm... Algul Minni kiusas. Rossukas oli muidu norm, aga tagasi ei tulnud hästi. andsin Gerdale ka proovida. Hakkas rodeot tegema . Lampi. :O Tavaliselt ikka mingi põhus ikka aga noh. Lasin tal korra herdlit tulla.. Naljakas. Enne seda oli ise korra tulnud ja siis peale seda üritas rodeot tega aga ei teind peale pea allla panemise midagi. Ise proovisin korra Fianaga. Hea hobune ikka :D!
Rossukaga siis ise. Hakkas ka täiega blokkima. Viskas perset ja siis üks kord tõmbas korralikul nokka ka., See oli naljakas. Aga ma ei saanud aru, miks ta üldse lollitama hakkas :d
Ja siis kaklesime veits.. väsis ära vist. ja jäi rahulikumaks. Siis jahutama ja lõpuks koju..

Loodan , ety selle ilma pärast homme hobune täiesti haige pole :S :(
Tsau!

0 comments: