BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, March 5, 2010

Heh..

Et siis talli kahe aeg. tegin Vipu ja Vigori boksid ära.

Siis tõin Rossuka. Korralikult valma.. Siis platsile . Võtsin kummid kaasa. Algul sammu, lõdvestavalt. Tikkus traavile.. oli üldse siuke pisut sahmerdis.
Siis panin kummid peale. ( nii nagu ikka, jalgevahelt ja värki, seal veel üks lisajupp)
No, kohe andis tunda. Kergem oli sõita. Kuigi need ainult siis annavad tunda, kui Rossukas pea üles tõstab, muidu londivad :D Lõdvestas hästi. Aga sitt oli. Tavaliselt sõidan üksi ja siis hea vaba .aga nüüd oli Mellu ja Unsa ja pärast veel Honeste ja Lancia. Andis sõita. Eriti platsi tagumine osa. Raja peal pole hullu aga kui kõrvale lähed , siis ikka poni pidi mõnuga sumpama. Ja ega nagu arvata oli, ega ta eriti sealt rajalt ära ei tahtnud minna. Saime hakkama.
Võtsin kummid ära ja tegin ilma. Lõdvestas ilusti aga poole raskem oli. Käed ei ole nii stabiilsed ja ise pean rohkem tasakaalus seal olema. Kummidega nagu sellesmõtes kergem. Aga no, proovime hakkama saada. Siis panin galopiks tagasi. Vahepeal tegi mingit naltsi nats. Ma ei saanudki aru aga taguots muutus kuidagi kergeks .d
Siis lõdvestas hästi ja kimasime seal ringi.. Või no, elavamat galoppi . Siis volt ka. Sõitis korralikult läbi. Tavaliselt tahab rajale tagasi minnes välja surra. teisest jalast ka. Isegi sain natuke korralikult koondada. Tavaliselt eriti ei saa ja ei tee ka, sest tal niigi rütmi ja tasakaaluga probleeme. Ja kipub pigem traavi jääma.
Aga no . Poni oli hea aga ise olen nõrk ja ebastabiilne. aga no püüan.

Nüüd tuli meelde.. Unustasin kummid platsile ja Vipu jäi söödast ilma. Eriline koba täna. Teki tõin ka koju pessu :)

0 comments: