BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 23, 2010

nii ja naa

No ma ei tea.
Täna talli, tegin boksid ära. Mingi aeg tõin tipsu-nupsu poni sisse ja puhastasin teda. Ikka korralikult ;) niiiii palju karva tuli aga no , kui tal mõnus oli siis tõstis pea lakke, mitte ette nagu Viplala . Igastages pikkamööda panin siis valmis. algul ei teadnud, kas ikka panen, sest ei tea , kuidas plats on.
Mardingali panin ka. Platsil oli isegi norm algul.. aga no siis teised jooksid ja seal need Jaanuse uued latid ja ''torbikud''. Neid poni kartis. Lasin traavilatid panna ja siis läks kinoks. Või no algul ei lähe lähedale, siis kui läheb- ilge kimaga üle. Küppas 2 traavilatti. Kui läksin aeglased, siis puhises, vahtis maha ja siis kas pani ilge tõmmekaga läbi või kolistas latiga nii, et ise ehmatas ja tahurdas sajaga. Nojahh.. vahepeal ajas küll juba masenduse peale. aga no ponil jonni jagus. lõpus saime juba nii, et sammus minnes sai vaikses traavis läbi, mitte hüpetega kiirgalopis :d siis lasin need ära võtta.
Korra pani Säss platsile ( mitte raja peale) risti. korra jäi seisma ja vahtis ja siis läksin mingi aeglases traavis ja teine kord juba normim. Siis tegin trenni. Algul oli kohutav aga no poni oli hea, üllatavalt hea. Sammus sain ilusti alla ja lõdvestama ja ühtlaselt jooksma. Siis minu suuureks üllatuseks isegi traavis.. Tubli, tubli, tubli poni. Galopile tõstsin ka korra aga no ei saand korralikult teha ja loobusin. Aga poni oli hea, kuigi plats suht kohutav.

siis tõin Vipu ära. Ta ei söönud pooltki oma söödast. Päris kohutavalt hingas. läksin siis õue jalutama Sässuga natuke. Kahju tast...
Maie tuli ka oma kipsiga siis talli. Vipu sai Kenologi. loodan, et läheb paremaks.

0 comments: