BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, March 4, 2010

Totally..

Ei no, täna ei olnud minu päev.
Autokool oli päris hull õudukas. Nii, et load jäävad vist kaugemale :D Koba noh, või noo loll :)

Tallis oli väheke parem. Ei viitsind bokse kohe teha ja võtsin Rossuka. Platsile ilma sadulata. Hmm.. päris pikaks venid trenn. Aga suht kerge oli. Jalutasin- jalutasin. Siis traavi, et ette ja alla sõidaks. aga no, traavis mitte eriti. Aga arenes juba.
Muidu püüdsin mitu korda võimalikult kergelt seisma ja tagurdama . Tuli välja ja üllatavalt hästi.

Lasin Sässul ka sõita. Sammus oli hästi. Traav oli ka :D Aga Galopp.. see oli katsumus. Tegelt pean millagil sadulaga proovida andma.
Siis tõstsin ise. Paremat pidi läks korralikult aga vasakut pidi jändasin . Siis võtsin steki tagasi kätte ja oi, oli kukupai. ( tegelikult ei kasuta kuigi palju stekki aga hobusele mõjub, kas on käes või mitte. Kui aga ei ole läheb laisemaks. Kaval .!) siis oli norm. Säss uuseti, sai juba hästi aga lasi kurvis välja surra. Uuesti ja siis jälle jändas, kuni Rossukas otsstas asja enda kätte võtta ja tõusis galopile ja tõmbas pea alla :D
Pärast tõstsin uuesti. Läks valest jalast ja ära ka ei vahetanud aga järgmine kord norm.

Siis jahutasin ja rääkisin Liinuga. Muidu tegin veel Vipu ja Bellaka boksid. Vigori omast võtsin ka aga lõpuni ei viitsind teha. Ja koju siis.
Sain veel loengut aheseinast:D
Igastahes Maie ütles, et ma võin Minniga vinguma hakata:D:D:D:D Sest nad on koguaeg Vigori boksis :D Ja siis hakkas jahuma, et see on ikka halb jnejne.

Liinult sain veel põneva kingituse. Vägev ;)!

0 comments: