BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, May 8, 2009

Ei jõudnud eile kirjutada..

Eile läksin siis talli. Mingi 3 aeg. Seal niisama, sest ei viitsind kiirest valmis panna. Läksime Anjaga siis Kirna poole, kus ühel on 3 hobust( ponii). Päris armsad. Lähme selle Kadrilliga Lillekale. Siis talli ja korra Gerdadega ka koos. Rolludega.. Päris änks. Pillekas tuli Nelsoniga ka . algul ei teinud Nelson väljagi ja pärast läks pöörde. See pisike ruun tundis ka end täkuna. Teeb head trikki;)!
Läksin talli. Panin Bellaka valmis. Läksin siis sõima. Hmm. käed surid juba sammus välja. Traavis oli algus suhteliselt piinarikas. Mingi aja peale oli juba päris hea. Tegin suht kaua sammu ka, sest ei jõudnud. Pärast oli täiega hea.. asrvasin, et hullem, Galopp oli ka he. jalavahetust teeb ka sitaks hästi, aga tahab kimada, kui jala ära vahetad. Ütleme nii, et täiega parem kui eelmine kord. jahutasin koos Gerda ja sässuga maha. Pesin jalad ka ära ja siis jalutasin veel. Säss tuli kaasa. Kui taölli siis võtsime Rossuka ja Nola ja jooksutasime. Kepsutasid ringi. Siis jätsime aeda ja läksime vahetasime riided ära ja tõime sisse. Bussile. Päris norm.

Tänaa. Peale 6 tundi Kirna. Kõigepealt panime parkuuri ülesse. alla 1m polnud midagi. Päris norm. Tegime neile veekraavi ka. Suht tigedad olid minu jutu peale. Osad läksid sõitma. Pidin kõigil sadulavööd pingutama ja paitsmed peale panema. Varsti võtan tasu juba ;D.Ratsastus.Siis Gerda, Säss ja Els hüpekas. Nad panid hobused valmis ja mingi naerukates ja tegin neile väikest intervjuud, mille peale oleks pmst. peksa saanud. Eriti Sässu käest. ( Küsisin. Kas te olete valmis selleks katsumuseks? , Kuidas te end tunnete? , Kas teie hobune on valmis selliseks katsumuseks? , Kas selles järjekorras valmis panemine toob teile edu? Jne..) Igastahes läks nelil hästii! kuigi jh. Vigu oli ka. aga ikkagi väga tublid!
Me panime Gerdaga siis vabahüpete koridori üles. Tegime Sändyle vabahüpped. super tubli on ikka. 120 hüppas! Rosanovaga oli asi veits raskem. Hmm.. ta ei tahtnud algul minna. vahepeal tuli juba ilusti ja siis pani oksri viimase latiga ja postiga pikali.. Kuigi õnneks midagi ei juhtunud ja jooksis hetke ppärast juba ringi. Tuli uuesti, siis jälle kartis veits. Sai veits haiget vb. Kuigi ei longanud ega ei mingit muud moodi midagi välja ei näidanud. Tuli veel ilusti. Tõstsin ja siis jälle 2x üle. Nii tubli oli. Tema kohta ikka täiega hästi. Viimane okser oli 110!
Siis võtsid nad nola ja tegid ka veits. Jube hea hüpe aga Nelsonisse, et madalaid ei viitsi üldse vaadata. Hästi jooksis.
Kui jahutamast tagasi tulin siis nad jooksutasind Serenat ja Herbellat. Serena tegi uuesti komöödiat. Hmm. Gerda jooksis ta järgi. tegid ilusti ja siis tahtsime kinni võtta. Sain serena kinni ja siis jalutasin. Kui muilgu juurde jõudsin siis Gerda tahtis korra steki õrnalt vastu panna, et ta ei kardaks. ja siis pani Serena minema, aga ei lasknud lahti ka , muidu oleks jälle aiast välja pannud. Jooksin nats tema järgi. Siis normilt. ja uuesti ja sis pani ikka täiega. Traavis ja galoppis ja mina jooksin järgi, et mitte lahti lasta. sain siis pidama, Gerdal oli ikka naljakas. Võttis siis v Gerda ja Serena talutas teda ka, nii, et lendas muda sisse. Mingi suht märg ja sitane.
Tõime hobused sisse. Kõik. Saime autoga koju. Täna ei jõudnudki aeda panna. Nii väsinud ka. Pidi ikka täiega Rossuka järgi jooksma ja veel Serenaga nalja tegema. ahjaa mingi trummipõristaja lõi mingit fotod, ilusates raamides meie talli lakke. Mingi näitus vms. Väga- Väga lamp!

Kõik vist. Ei viitsi kirjutada rohkem.

0 comments: