BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, May 2, 2009

Neljapäevast- laupäevani.

Jälle pole mitu päeva kirjutada jõudnud.
Neljapäeval : Koolis oli meganaljakas tervisespordipäev. Rosanovat jooksutasin. Tubli pliks. Sai päris korralikult. Puhastasin ka ikka enne jh :) . Siis läksin varssade boksi tegema. Maie tahtis, et ma Bekiga trenni tuleks. eks ma läksin. Hüpekas oli. Kiirelt soojaks. Oli enam-ähem. Siis hüppama.. Nojahh.. Hull!!. Ma ei suutnud korralikult hoida ja päris korralikult tõrkus ja enam-vähem kõike(Aeda , nitsat, okserit, kasti, tünne , vb oli veel midagi) Igastahes ise sain aru, mis valesti teen aga ikkagi ei suutnud lõpuni hoioda. Nõmekas. Korra tõmbas eest kõvaks ka. Ühe korra sain mingi kobadega üle ja siis lendasin, tüüp pani teisse takistusse ja hüppas valelt poolt üle. Norm, muidu, kui vaja siis ei või.Tegin Varssade boksi lõpuni. Vigori puhastasin ka ära ja siis jalutama ja söötma. Sitahäda olin ikka.
Reede: Jess! Vabaa. Läksin talli. Ärisin Beki Minnile sõita ja ise vatisin teiste sõitmist ja pärast tegin Anjale ka pooleldi trenni. Minni päris korralikult töötas. Anja ka oma kipsiga sai päris normilt, aga Beki teisel pool aeda häkkas täkku mängima( ise on mära ) .
Rossukale tegin korde. Tubli oli. Üht pidi üritas 2x vedada veits aga ise lasin ka .. Täiesti pikk oli korde. Aga tubli siiskii, kui tahtsin siis kohe korralik. Söötsin ka.
Siis koju ja õhtul Pilleka sünnale;D!
Laupäev. Pilleka juurest Prääma. Tegin Boksi ära ja puhastasin Viplala ära. Karvane! Koristasime ja siis grillisime. Njämmi. Peale kella 3 talli. Rossukale jätsin vaba. Muidu tassisin takistusi platsile ja panin parkuuri üles jane. Aeda parandasin ja niisama pesime ja tassisime pinke.Minni oli hommikul Bekile korde teinud. Tubli!
Oehh. ei viitsinud pikalt kirjutada. Aga lühiülevaade siis!
ahjaa. Homme Bekiga hüppama. Päris hästi läheb kindlasti xdxd!
Tsauuu!

0 comments: