BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, May 28, 2009

Mõelge ise pealkiri.

Täna oli koolis lihtaslt täiestii mõtetu päev. Peale 5 tundi siis talli. Tegin kõigepealt varssade boksi ära.Jooksutasime Bellakat ja Unistust. Rallitüüpsid :) Siis jahutama ja pärast läksid veel rakendama.
Vahtisin trenni. anja ja Karin tulid Karini ponidega trenni. Hüpekas oli , osadel. Siis niisama. Rossukale korde.Topeltkorda. Mingi susserdis oli. Oli täiesti tubli, kuni galoppini.. ei saanud normilt tervet ringigi tehtuds. Võtsin Minni appi ja sai tehtud. Jahutasin ja tulin käekõrval üle lattide, esimesed 2x hüppas mõlemast üle ja siis tuli traavilattidena, nagu pidi. Hästi. Jahutasin ja jätsin siis aeda.
Nessyt pidime paaritama. panime Gerdaga Brattakale valjad pähe ja siis Nessy hoidma. aga sellest ei tulnud suht midagi välja, sest Brattakas keeras ära ja nõmetses niisama, lõpuks läks Nessy närvi ja lõhkus päitsed ära( need läksid ka kuidagi väga lampi)
Panime veel noortele aeda edasi. Juba peaaegu lõpus ja siis terve kari sai lahti.. Jooksime ja välja ei läinudki. saime tehtud. Talli. viisin Rossuka ära. Aitasin tõrva panna Fianale. Võtsin siis Vigor ja puhastasin ära. Läksin Gerdaga söötma. Algul oli norm.. Vahepeal pööras ära. Ei söönud vaid taarutas ringi ainult.. Arvas, et on täkk ka vist. Siis talli ja boksi. Bussile.
Hmm.. kõik. Homme viimane päev, mil tunnid.. Terve see nädal on olnud täiesti nonsence!

0 comments: