BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, May 23, 2009

Jälle eilsest.. ;)

Niisiis.. Läksin mingi 12 aeg talli. natuke niisama ja siis tõin Rossuka ära. Tüüps magas.. silmad kinni ja puha.. Panin päitsed pähe, tõusis püsti ja ringutas.. hea häälega ikka.. nagu väike siga;)
Tõin sisse. Puhastasin ja siis välja jooksutama. Päris hästi oli, tagumised jalad oli veits kanged, mitte hullusti aga ikkagi. Jätsin aeda.. Siis läksin uuesti ja vaatasin.. Natukese aja pärast tuli ligi ja susserdas. Läksin kaugemale ja tema läks jalutama.. uudistas tünne ja kasti, mis eile nii hirmuäratavad tundusid.. Siis tuli jälle tagasi. Sügasin ja niisama vaatasin ...
Kõndisin natuke ja siis sisse. Puhastasin uuesti.
Tõin Vigori sisse ja puhastasin , tegin kabjad ka ära. Maie värkis ära ja ma raspeldasin.. Tubli poiss! andsin kaera ja mikrosööta ka .
Siis Rossukas.. Tegime kabjad ära.. Sai ilusti oldud. Ühe korra tõmbas nööri kõrvade taha, aga muidu oli norm. Raspeldamine oli raskem pool.. Esimesed 2 jalga sai hoitud ja siis väsis ära.. hakkas keksima ja hüplema. Els tegi ka veel megakaua, lihtsalt väga korralikult.. Igastahes hakkas nõmetsema ja tõmbas päitsed ka veel kati ja nööri.. tore! Els tegi lõpus kiiremini ja siis sai oldud küll. Lasin välja tagasi. Vigori viisin ka välja.
Tõin Beki ära. Temaga siis trennis.. Suht kergelt... Traavilatte tuli väga ilusti . Muidu oli veits libe ka. Tegin natuke galoppi ka .. Algul ei tahtnud kokku tulla ja kui tuli siis suri välja.. Aga pärast enam-vähem ja lõpetasin ära. Jahutasin maha ja siis pesin jalad ära. Kõik. Honeste lasin ka välja ja Paide.
Präämas, tegime boksid ära. tõime hobused sisse .. Viplala astus kanda.. ärikas ikka.

Täna siis .Hommikul Präämas hobused välja ja siis korrastasin bokse veel.. Jänksidele tõime rohtu ka ..Ok
Nüüd püüan homseks eksamiks õppima hakata.

0 comments: