BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, June 9, 2009

Jipikajeii!

Ootasin juba ammu, millal saan lõpuks oma plaanid teoks teha. Igaksjuhuks ma enne ei maininud. Aga jh. Viisin Viplala Kirna. Ise ka ei usu aga eks näha ole ja nüüd ainult ühes kohas käia suht. Heaheahea!
Kõigest siis järgemööda. Hommikul 12 aeg Kirna. Tegin Vigori boksi ära. Tõin Rossuka ära, Honeste võtsin ka. Puhastasin ja siis platsile. Jooksutasin . Päris hästi liigutas. Pärast kõndis mul järgi ja tuli isegi lattidest üle.. vabalt. Nii tubli ! Läksin veel jalutama, siis talli ja minema. Bussile.
Läksin Prääma. Poest läbi..Vipule veits head ja endale süüa.;)
Viisin hopsid siis uude kopli. Hiromant pani loomulikult üle põllu. Tegfin boksid ära ja puhastasin enam-vähem hobused. Siis tuli Maie koos Helle, Gerda ja Anjaga. Läksime siis. Päris hea. algul kisas veits ja vahtis maksimarketit. Muidu ei kartnud peale jalgratturi midagi. Sittus päris mitu korda nii, et mu tossud on mõnuga sitased. Poole tee peal tuli Helena ka jalgrattaga vastu.. vaatas nagu esimest korda oleks hobust näinud :) Mingi rullitaja tahtis ka otsa sõita. Meie läksime ilusti teeäärde aga tema ikkagi sõitis üle terve tee. Algul kisas ja Vahepeal oli vait. Ja kui kohale hakkasime jõudma siis ka kisas. Kui hobuseid nägi siis vahtis nagu kivikuju.. Mõnus suur on nii! Viisime talli ja tõin talle rohu ka ette. Ja tulin koju. Els pidi vee ka ette panema.

*Mitte kõik, aga väga palju on võimalik.;)

0 comments: