BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, June 19, 2009

Pole netti olnud.

Et siis ma ei tea... vastik. Palju on olnud.
Esmaspäeval läksin Tartu. Õhtul talli ka. Midagi ei teinudki. Vigori boksi tegin ära.

Nüüd pole netti jõudnud jälle. Täna on juba pühapäev.

Teisipäeval tegin Vipule korde. Rosanovaga käisime rohtu toomas.

Kolmapäev sõitsin kergelt. Rossuka rohtu toomas.

Neljapäev trennis. Hobuste vahetus, Vipu tegi rodeot ka :D. Pärast Rossukaga ka. Polnud väga hea. Putukaid oli ka tapvalt.

Reedel oli hüpekas. Sajaga sakkis. Ühtegi korralikku hüpet polnud ja okserit tõrkus mõnuga.
Rossukaga heina toomas. Tubli poni!

Laupäev e. eile. Sõitsin platsil. Lõpus oli täitsa norm. Galoppis vajus koondades ära ja seista ei suutnud, läks närvi. Muidu oli isegi tubli. hommikust õhtuni terve muu aja värvisin takistusi ja aina värvisin ja värvisin. Peale 12 jõudsin koju .

Pühapäev e. täna. Läksime Gerdaga põllule sõitma, sest plats oli korda võistlusteks tehtud. Nii.. Päris tubli oli . Algul püüdsin võimalikult otse võtta, see tuleb kõige raskemalt välja. Tahab pidevalt kugugi paindesse joosta( enamasti vasakule). Pärast tegin veel volte ja asju. Galoppis oli algul siuke vastik.. pärast oli täiesti hea. Kuigi jalavahetustel vahetas algul ainult esiotsa ära. esimene kord vahets kohe taguosa järgi aga teine kord tegi ikka risti. Lõpuks vahetas ära. Gerdaga jahutama. Hommikul värvisin takistusi ja nüüd õhtul koristasime ja viskasim koplist heina ära, mis oli täiesti rõve. Ma ei tea, mingi 20 käru tuli lõpuks vist.'

Lühiülevaade. Ei viitsi pikalt. Kuigi on, mida kirjutada. Et siis ajaloo mõttes kirjutasin üles.
Tsauu!

0 comments: