BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, June 14, 2009

Nädalavahetusest.

Laupäev.
Hommikul kell 7 bussiga ikkagi. Nii.. Pillekal olid pooled patsid juba valmis. Muidu lasime veel hobused välja ja puhastasime Gerdaga Nelsoni ära. Gerda pani muud Nelsoni asjad ka valmis.
Kell 9 läks Hetti Säreverre. Siis tuldi meile järgi. Päris kaua läks aega. Nelson sisse. Siis melluga. jamasime aga peale ei saanud. nelson ka pidi kisama ja siis tõmbas ennast veel lahti ka. Nii, et ei saanudki tulla :(
Me autos juba mõtlesime, et oleks võinud võtta hoopis Mellu kaasa. Jõudsime 10 minutit enne algust. Minni, Sässu ja anja panid Nelsoni valmis ja meie Gerdaga riideid vahetama. Jõhkralt kiiresti. Raha ka siis ja platsile rada vaatama. Gerda oli Nelsoniga 7-s ja mina 22. Rada suht peas ja siis Gerda läks soojaks sõitma. Veits traavi ja galoppi ja siis paar hüpet . Platsil läks neil hästi. Kaks ajas maha , kuigi ma nägin ainult ühte. Vahepeal jalutasin. Tegin traavi ja siis enne oma starti kaks hüpet. Korra lattaeda ja korra okserit. ilusti.Platsil , tervitasin ja kella ei tulnud.. ja siis läksin ikkagi. alguses oli päris hea. lõpus hakkas alt ära kihutama ja kuuendale oli raskem pööre, aga sai pööratud. polnudki nii libe, kui arvasin. Puhas sõit oli muidu aga voldi eest ei loetud puhtaks, kuigi ma ei olnud ainuke, kes kella ei kuulnud.
Nii. Teine parkuur. Vaatasin parkuuri ära. üks pööre oli raske. Nii jalutasin ja jalutasin. Vahepeal natuke traavi. aga noh. Seal oli palju hobuseid ja kõik suutsid pidevalt nii lähedale sõita, et nelson kisama hakkas. ei vaadatud üldse. Vahepeal tegin paar hüpet. Vihaselt kihutas :S Siis sai normaalsemalt. ja uuesti jalutama. Enne oma sõitu tegin veel traavi, et soe ikka oleks. Seekord kuulsin kella :D Nii. Hästi. Pööre viiendale oli päris lamp.. peaaegu poleks välja keeranud. Siis tuli ilusti. Seitsmendale lasin alla ja siis ise lendasin lahti. aga kohe tuli 8-s. siis keerutasin ja sadulasse ja kohe edasi. Ilusti. Esimene osa oli puhas. Siis teine osa läks jälle kimaks. alaes 10-st. aga 12st 13 oli raskem pööre, tuli hästi. Nii lõpuni. Tubli poiss. Puhas sõit :)
Patsu-patsu. Lõdvestustraavi tegin kuskil põllul ja siis jahutama. . . Mingi aeg tulin maha ja lasin sadulavöö järgi. söötsin ka veits. hakkas sadama .( Tahtsime teki selga panna . Läksime minema. Tekki ei jõudnudki panna. Nii kojuu! Päris kaua sõitsime . Vahepeal oleks peaaegu traktori alla jäänud. Särkast pidime ringiga minema, ummik. Talli. nelson ja asjad sisse. Panin teki selga. Tõime varsad sisse. panime Nelsonile rohtu. pärst tõime veel teised ka sisse. Kõht oli täiega tühi ja uni oli ka. riietusruumi põrandale ehitasime ''voodi'' ja püüdsime Gerdaga magada, aga Minni tuli oma kontidega otsa. Elekter oli ka ära. Vahepeal tuli Pillekas ka Särkast. läbimärg . Ootasime teised ka Vändrast ära ja siis Raineriga koju.

Pühapäev.
Hmm. öösel äratas Els üles, sest tahtis võtmeid ja hommikul Maie helistab, et pole vaja täna vara tulla. Pool 10 helistas ja siis enam magada ei saanud :(. 13.15 bussiga talli. Tegin varssade boksi ära ja Viplala boksi ka. anja aitas. Tänks. Siis kuhugi sõidutama. Pidime ootama ja niisama. Mõttetu aja raiskamine. :S ok. Lõpuks talli. Tõin Viplala ära. Puhastasin ja andsin kaera. Kõhis. sai eile külma vist :( Siis tegin kordet. Ei viitsinud eriti joosta. Els hirmutas ja ehmatas, siis läks veits pöörde. Vahtis ja kihutas. Jahutama. Läksime Anjaga koos brättakaga söötma. Viplala pigem vahtis, kui sõi. Pärast hkkas sööma ka. Kui talli tulime, siis hakkas sadama. Panin kopli. Tõin Rossuka ära ja Nesta ka. Nestale kaera. Rossukas oli lihtsalt täiesti sitane. Üleni mudane. Veits oli kuivanud aga pool kere oli veel märja mudaga koos. Täiesti jube. Puhastasin ja siis koos Nestaga jooksutama. Hästii. Rossukas kihutas isegi kiiremini, kui Nesta. Koplis läksid aga hobused ükshaaval taha ja platsi äärses küljes kimasid. Eriti Mellu ja Unistus. Viplala läks Sändyga koos . teised veits kimasid ja rodeotasid. Ainult hetti mingi aeglases galoppis. Tallis vahetasin riided ja siis viisin Rossuka ära. Vigorile otsisin teised päitsed ja panin värsket rohtu( Tänks Anja :D) ja vett. Bussile ja koju ;)

0 comments: