BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, June 27, 2009

Kohutav..

Täna siis kella 11.35 bussiga talli. suht kohe tõin hobuse ka ära. Sõitma. Algul püüdsin võimalikult rahulikult ja pehme käega. juba läks veits paremaks ja siis suutsin kõik ära käkkida. Lihtsalt ei suutnud. Ei saanud korralikult ühte nurka välja sõita ja voltides vasakut pidi( tavaliselt on see parem pool ) ''kukkus sisse''. Igastahes, sellest piisas, et ma suutsin närvi minna, teda kakkuda ja pärast kahetseda, et kogu trenni ära sittusin. Lõpuks võtsin natuke kokku ennast ja siis galopp oli juba tsutike parem. Aga ma olen juba tige enda peale, et ei suuda rahulikult sõita.:S:S. Veel enne trenni mõtlesin , et pean ilusti ja rahulikult sõitma - Kurat, ikka ei suutnud :( Jahutasin maha ja siis söötsin ka veits.
Rossuka tõin ära. Puhastasin. vaatasin Helle ja Gerda hüpekat.
Rosanovale kordet tegema. Alguses oli väga tubli. Jooksis üle selja ja astus ilusti. Traavis ka super hästi. Väheke sakutas. Vasakut pidi tegin galoppi ka ära. Ilusti ! ja teist pidi. Korra hakkasd kiskuma, pööras otsa ringi ja vedas veits. siis sain uuesti kordele-. Veelkord vedas mind ringi. korra tõmbas täiesti lahti ja siis sain ilusti ringile. Galoppi tegi ka ilusti. Tahtsin ühte tervet ringi galoppi, sest ühest kohast jäi pidevalt traavile. Ja tal jäi lihtsalt paar meetrit puudu sellest, sest ta tõmbas enne minema:S:S:S. Nii vähe nagu. jälle jooksin korde otsas järgi. Gerda tuli appi ja siis sain selle ringi galoppi kätte. Hullult koondas :D. siiis jahutasime. Mina istusin maas ja vahtisin kopli. Rossukas proovis kaval olla ja jäi vahepeal seisma, lootis, et me ei märka.
Bellakas mängis koplis Viplalale ja Fianale täkku ja Unistus niisama ülbitses.
Jalutasime päris kaua. Gerdal lasin selga ronida. Naljaks oli. Jah, selline ta kael ongi :D. Ja siis arvas, et kukub maha, sest Rossukas nii ümar. :) tegin talle veits traavi ka. Vahepeal Rossu tahtis vist püherdada ;). Ok. Mingi aeg talli. Rossu viisin ära. Els oli boksi ka ära teinud..
Tõin Vigori sisse ja siis autoga Paide.
Nüüd mul kõht nii täis, et sure ära lihtsalt.

0 comments: