BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, June 7, 2009

Jõuks jällegi.

Hmm.. pole jõudnud paar päeva kirjutada jälle.
Reedest- Muud eriti ei mäleta. Rossukas sai vaba päeva. Tegin varssade boksi ära.
Präämas käisin Viplalaga jalutamas ja tegin veits kordet.Tekk oli seljas. enam ei tundugi niii ilgelt suur. Äss tüüp on. Viskas perset ja koondas ja tõusis ise lambist galoppile ka. Käisin siis jalutamas ja söötmas. Päris kaua läks. Vahepeal ehmatas ja muidud vahtis ja puhises mõnusalt.
Laupäev-Hommikul Präämas. Tegin boksi ära ja puhastasinm Viplalat. Päris porine oli:)
Kirna. Niisama istusin jälle. Siis jooksutasin Rosanovat koos Sändyga ja kõik. Tassisin hobuseid ka . Õhtul jälle Prääma. Läksin Viplalat söötma ja kõndima. Täitsa norm juba.
Pühapäev-Hommikul Präämas. Tegin kõigi boksid ära. Võtsin siis Viplala ja läksin kõndima. Päris rahulik oli. Enam ei tõmmelnud nii palju aga mingi muruniiduki ja augu pärast ehmatas. Söötsin ka .Täna mitte väga pikalt. Siis talli tagasi.
Kirnas. Tegin Varssade boksi ära. Mingi aeg tõin Rossuka ära ja tegin koos Sändyga vabakaid. Käekõrval traavilattidest üle. Hästi. Algul suutis päris kenasti tulla. Vahepeal pani plokki ja nõmetses ja siis tuli ilusti ja kõik. Jahutasin käekõrval. Susser-vusserdasin ja siis talli. aitasin Virsu valmis panna;) Vahtisin trenni ja niisama. Võtsin Vigori ka välja. Puhastasin ja värki. Läksin kõndima. Tubli poiss. Tuli lambist üle pingi ;D Varsti talli tagasi. Anjaga koos Nestat jahutama. Vaatasin kuidas Pillekas sõitis veits ja siis talli ja nüüd koju. Ahjaa.. varsad lõhkusid aia ära. Parandasin ära, aga ei tea kui normilt. See post oli juba suht kõver.
Kõik vist. ei viitsi pikemalt.

0 comments: