BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, January 16, 2010

Eile ja täna

Et siis eile peale autokooli talli. Tegin Vipu boksi ära. Siis Rossukas valma ja sõitma. Terve plats oli minu päralt :d
Tegelt oli tüdrik hea! Juba sammus tuli ilusti ette-alla. Töötas mõnusasti. Ei hakkanud teda üles ka kiskuma. Ta niigi jookseb tavaliselt pea laes. Siis traav. Täiesti lõdva ratsmega. et pea püsti ei jookseks aga pani samamoodi edasi. Kutsusin teda alla aga eriti ei reageerinud ka. Aga eks see ole see ka, et sadul ebamugav ja mina kergendan. Ta selg ju siuke nõgusake. Traavis aga tuli hästi kokku. kergendasin aeglasemalt ja tema juba tuligi. Lihtsalt ise ka ei uskunud.
Siis jälle sammus jne. Tubli -tubli. Siis vahepeal traavis tõi pead allapoole. kerge kontaktiga tegin. siis galopp. Sammust püüdsin saada. algul kohe pikendama ja üks asi, mis on . ei tule tagasi hästi . Kokku tuleb jne aga sammu ei jää- Ei taht teda kiskuda jälle, sest hakkab just ilusti järgi tulema. Aga siis tuli juba välja. Tegi üks-kaks sammu traavi aga tema kohta tubli saavutus. korra oleks nokka tõmmand peaaegu .Ei saanud algul aru ju ja ega ma ka ju hästi oska.
Teisest jalast läks SITAKS ilusti ( peale tõstet veel lõdvestas jne...) aga VALEST jalast :S:S ja kaks korda järjest. Tahtsin ära lõpetada aga nii ei taht. Siis tuli korra superhästi . ja lõdvestas end alla ka . Siis lõpetasin . NII TUBLI!!!
Siis jahutama. Piiks tuli Vipuga. ja nagu tavaliselt ratsmed päitsete küljes. Siis Rainer ja Martini kordamööda veel Rossuka seljas. Naljakas. Ühel põlved 10 cm üle sadulahõlma ja teine arvas, et liiga kõrge on. ( savi, et talli väikseim hobune :D:D) Siis pärast julgeti veel arvata, et kui ilma ISTMETA ( sadulatta) hobuse ( Vipu ) selga minna, siis homme kused nagu tüdrukl :D:D:D
>Käisin veel Vigoriga natuke jalutamas. Pidas end ilusti üles.

Täna.
Tegin Vipu ja Vigori boksid ära.
Osad tahtsid reega sõita. Maie tahtis Rossuka panna aga ma mitte. Siis mõni sai vist aru ja siis ütlesid , et ei tahagi sõita. Lubasi juba mõni muu päev sõidutada neid-.:D
Trenn oli nii ja naa. Algul polnud nii hea, kui eile. ( ma vihkan, kui hobune midagi hästi teeb, siis ma tahan kohe edasi minna raskema juurde, mitte seda head kinnistada. ( ntx. eile. tuli ilusti järgi ja siis ma kohe proovisin juba sammust- galoppi) Siis juba mõtlesin, et tegin talle eile liiga oma nõudmistega. Aga natue tööd ja juba tuli väheke. Galoppis oli täitsa hea. Aga peaks millagil volte jne harjutama. Paksu lume sees hakkab välja surema või siis kui mitte siis jällegi kima-kima ja ei pööra. Kuigi teiseltpoole põlv-säär vastas. Aga no. ta pisut noor ka.
Aga tubli oli. Galoppis jooksis kogu aja lõdvestunult all :D:D Kusjuures kui täisistakgaloppi teha ja siis ta tuleb ilusti alla siis ta selline kiikhobune, et eui suuda istuda :D:D Aga tubli. Latte tegime ka trenni vältel. tuli välja ja siis ei tulnud ka. Lõpus ikka tuli .
Siis Viplalaga jalutamas. Täiesti hull. .. Hingas nagu kohe kukuks kokku. ( eile penin boksi mingit asja, et just paremaks oleks pidanud minema aga vist siis mitte., ei tea, kas see oli sellest asjast. ( ta oli kamprisalvi vastu ka allergiline)) Ei tea. täna seda ei pannud. aga täiesti jube oli taga kõndida. Oli siuke kurb ja paha olla.. Peaks nüüd küüslaugu kuskilt saama. Vb lähme üldse varsti koju ... saab head heina aga ei tea, väljasaamisega väga parem lugu pole, kui Kirnas. Eks vaatab.
See viis tuju nulli. :(

0 comments: