BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, January 2, 2010

Täna

Uuel aastal uue hooga ...
Et siis läksin talli. Tegin boksi ära, Els tegi teise. siis Rossukaga trenni. sammu-traavi. liikus.. Aga oligi arvata, sest vahepeal oli 2 vaba . Siis sõitsime mingit slaalomit ja värkli. sammus oli norm aga traavis suht raske, millega tulime isegi hästi toime. Ega meil oli väheke kergem, kui osadel , kuna Rossu suht ppisike .. Aga samas noor ja raske veel .
Siis üleminekuid ja poool peatusi püüdsin teha. Tubli oli ;) ainult voldil oli raske ja pikendus õppetraavis oli ka päris tore. Kuigi peaks väheke vaeva nägema. ei siruta vaid pigem hakkavb sibama. Kuigi ta eriline pikendaja ka ei ole. Pigem tõstab jalgu, kui pikendab :d
Siis jahutama. Väike Rossuka piinamine käis.. Tahtsid, et perset viskaks, aga ei visanudki. ainult mingi 1x ja vähe. aga selle eest tegi Fiana väheke pulli :d Siis metsas.. hüppasin paar korda mingit palki. ei suutnud sammu sättida ja läks kaugelt lendu. aga seekord oli tahet hüpata kohe.. mõnusa jõuga tõukas ;)
Siis jooksutasin Vigorit, või õigemini lasime platsile heartlandiga lahti. Kuradi ilusa sammuga hobune ikka :D
siis Viplalaga jalutama. Täna hakkas elu sisse tulema. Keksis ja vehkis oma peaga. Hea oli vaadata. Hakkab korda saama juba. Vahepeal oli küll selline, et ei viitsinud liikuda. Siis lasime ''parki'' lahti. Viplala läks jalutas lambist ringi. Vahepeal rüüstasid Melluga kuuski. Viplala muidugi pisikest kuuske :D Siis Sässuga väike mõtisklus: Hobused välja ja põdraga varss, vastupidav jne :D:D:D:D
Siis panid hobused meil juba metsa sisse . Säss läks järgi. Siis jooksid.. Ilusti pikendas ;) Siis võtsin kinni ja jalutama veel. Mellu jalutas talli ( säss ei viitsind kaasa minna. lühike maa ka ).. Istus ukse taga , kuni Sässuga tagasi läksime. Siis tekivahetus ja boksi. Istusinm veel 1 h tallis, Minniga. Treeningpäevikut täitsime.
Panime mingi päeva peale kirja, mida teeme ja siis kui see päev kätte jõuab, siis vaatab, kui palju sellest korda läheb.
Igastahes siis läksime mõlemad maastikule. ( Mina Viplalaga :D)

Eks siis näeb. selleks ajaks saabki äkki :D
Tsau!

0 comments: