BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, January 19, 2010

Üleeile:D

Et siis oli hüpekas. Ma panin veel selle Ebe sadula.. Polnud just mugav. AGA noh. Siis soojendus. oli imelik. Halvem kui enne. Siis soojenduseks hüppasime pinki. Isegi tubli :D
Siis latti. Üks kord tundsin ise, et jäin maha aga muud korralikult vist. Siis viiene peneroll. Tore! Esimene sisse-välja ja siis viimane veel pink. Suri teise ees välja- ei imesta. siis tulin uuesti. hüppas aga vingerdas. Raske. eriti, kui see diagonaali peal ja ole veel otse ka :S Aga noh. poni oli tubli. teine kord tuli hästi ja teist pidi oli täitsa hea.. aga vingerdas. siis kõrgem lattaed, millest me esimene kord läbi hüppasime. Sõitsin liiga alla. Mul taga nii raske hüpata. ei taba seda õiget hetke kõrgematel.. nii pisike. Aga siis üks hetk märkan, et latt ees ja siis läbi . Aga järgmine kord pani sellise lennuga.. hea poni on.
Siis veel boksid ja Viplalaga jalutamas.


Eile käisin korra tallis. Maie oli Rossuka ee ette pannud ja midagi teha polnud. külm oli. ja ma ei viitsinud midagi teha ja läksin koju tagasi. Jällegi nii, et sõin seal ühe saia ja soojendasin. Siis andsin hopsidele suhkrut ja Rossult võtsin päitsed ära ja tulema.

0 comments: