BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 14, 2010

Sitavedu ;)

Et siis kaks päeva vahele jäänud. Hobused 3 päeva puhand:)
Jooksutasin Rossut ja Viput siis. Kimasid ringi. Algul natuke sammu ja siis kohapealt start ja ainult galopp. Pärast ikka mõlemad pikendasid ja värki. Taguotsa töö on kiita - Viplala viskas mingi 10x perset ja Rossukas ka paar korda. Päris norm. Viplala niisama ol tige ja ülbas. jätsin nad siis platsile. Ise suslasin tallis niisama ringi.
V Gerdalt sain korra käru 2 täit välja. Asi seegi. Et siis meil pold saepuru vahepeal ja siis hoidsime kokku. ainult junnid välja. Ja siis vahepeal saime kuskilt natuke saepuru ja siis veel põhk. Boksid olid korralikult päris kaua tegemata :S alustasin Viplala boksist. Ta oli hommikul enda ämbrisse kusend, ei tea kuidas aga oli. Selle sain tehtud. Bellaka boks. Teised tegid Beki oma. Ma sain Bellaka oma sama kiiresti valma , kui nad 4kesi Beki oma ;) ( Ja muidu kus mu 3 töökat punapead on :D) Liinu tõi õnneks Bellakale ise saepuru. Siis varssade boks. Mõtlesin, et jään üksi talli. Aga vedas enamus istus pmst sama kaua kui mina. Sain varssade oma ka valma..lõpuks. Piiks oli ühe suure selle peaaegu täis pannud. eriti tubli !:) Siis vedasin kaks suurt veel- üks Vipule ja teine varssadele. Teised püüdsid vett tööle saada. lõhkusid muidugi vooliku ära, siis parandasid .. see oli hea. Katkise jullaga on mõtekas parandada ka , lõikasid selle pärast veel vooliku pooleks ka :D ok. Tahaks teada ki palju sitta välja viisin.. Mingi 25 kidlasti aga ei tea, kas 30 tuli ära.
Poole viguri boksi peal todi nad sisse. Muidu istusid väljs. Põnev oli ;) siis Viplala istus tepsiga heinarulli juures. Läbi Tepsi boksi vedasin ja siis Vipul pold saepuru.
Siis Piiks võttis Vipult veel õueteki ära. Ja aitasin fliisika selga panna. Ta teab täpselt, kuidas tekk käib. Jumala pro! :)( õuekas suht sitane ka :Saga ära ei saa pesta pole teist .)

Tsau ..olen elus veel ja homme on kerge boksid puhtad. Peale tapva seljavalu ja jõhkra une polegi midagi.:)

0 comments: