BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, January 9, 2010

Kirna siis :d

Täna kell 12 lubati meid Kirna viia ja viidigi.
Kuigi auto aku oli tühi ja siis panid tööle aga suri varsti välja. Nad mõnuga passisid ka seal. Naljakas oli ja värki vähemalt. Aga vb oli seetõttu ka tühi, kuna käisime eile öösel tanklas ja siis ma sõitsin :D:D ( suutsin majade poole keerates tuled välja keerata, ise ka imestasin aga seetõttu, ma tahtsin suunda näidata aga keeras ka seda nuppu vms. Hang oli ees aga sisse ei sõitnudki :D Aga see omaette teema :D ) aga jätsime siis midagi tööle aga juba enne oli sellel akul midagi viaga aga noh.
Siis oli trenn. Rossukaga. algu oli väheke püss aga natuke aega ilma stekita sõites ei viitsind enam , paks lumi ka .Siis Säss ja Minni hüppasid. Hästi läks. säss korra tõrkus aga muidu tublid. ja siis maie muidugi ei pannud seda tähele aga noh. Sest ta rääkis telefoniga ja jalutas Rossukaga, sest tahtis , et ma pilti teeks. Tore treener ju. Oligi juba suur igatsus. Traavilatte tegime ka nii, et Rossuklale olid need küll valed vahed. traavi omasse tegi kas kaks lükikest v. hüppas. või esimese norm ja teise galoppis. Sammu oma oli aga mingi megapisike.
Njahh. Siis hüppasin Rossukaga. Risti peal pani juba oma püssi hüpet. Mõnus. siis pidin pmst sama hüppama, mis teised. süsteemi esimese tõstis ühe madalamaks. Aga poi oli sitaks tubli. aga noh. hüppas aga mul seal seljas jälle jalad seljal.:S ja ta ei ütle midagi, kuigi ma ise tunnen. Aga ta on ikka tulbi, et nii hüppab. Isagi kui teine kord vasakule väheke vajus suutsin keskel otse võtta ja tuli üle (Y) . Siis okser. lasin korra sirge pikemalt ja siis kokku aga nurgast sööstis välja ja siis ei saanud õige nurga alt jne. igastahes tõrge. Jätsin sinna ette seisma. ja siis tulin uuesti. Tuli ilusti üle ja mul jälle jalad seljal.
Juurimaal oli hea. Mõtle ainult enda peale, nüüd Rossukaga püüan, et hüppaks ja ise jään lahi :SS
Muidu , kui vahepeal sammu tegin. Tegin nii, et tuleks rohkem ette- alla tuli ja siis kohe läks pehmeks ja rütm heaks.

Siis Sändy ree ette. Need olid oma auto tööle saanud ja lubasime reesõitu. Panin ette, kuigi peale pööret kerisin rihmad uuesti, kuna enne ei viitsind pingutada, et nagunii pisike ring aga ikka liga lõdvalt olid. Muidu lasin natuke traavi , ohh , kuidas tüüp jalgu viskab... :O
Siis tagsi. martin jäi üldse magama jne .d

Siis jooksutasime Viput ja Mellut. Algul pidime jalutama aga külm oli. siis Viplala pani püssi. Kimas ringi.. tahtis koha peal karata, nagu eelmine talv aga ei teinudki. aga hea oli vaadata. Muidu tegi ikka väheke traavi ja rohkem mitte. aga täna küll pani täiega :d Mellust ette, kuigi mellu tavaliselt ikka täiega kimab :D:D
Siis jalutama ja siis talli. Tekivahetus ja koju.
Tüüpsid lükkasid ree sisse :D

Nüüd jõhker uniii. eks sai palju magada ka. Alla 3 tunni vist :D

0 comments: