BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 10, 2009

9 ja 10 aprill.

Neljapäeval siis. Hmm. Täna oli inkas taseme töö.. Veits mööda panin. Muidu mata õps ütles B- katest kellegile: ''Digimuutu normaalseks.'';)
Tulin 3se bussiga, viimasest tunnist sain ära. Maiel oli Sünnipäev. Saatsime ta siis 3ks päevaks spasse ;) Vahetasin riided ja mässasin niisama ringi. Ma ei suutnud otsustada, mis ma Rossule teen. Lõpuks otsustasin kummidega kordet teha. Tõin Rossu ära ja puhastasin. Panin valjad pähe ja sedelga selga. Läksin platsile. Algul panin kummid nii, et ei olnud mingit kontakti.. niisama lötendasid. Gerda tuli ka( Enne sõitis Virsuga ja andis siis Sässule proovida.) Ok. Päris tubli oli. Panin kukla pealt kokku. Tubli, liikus ja ei nõmetsenudki. Hmm. Mõlemat pidi natuke. Panin kummid läbi suulise sedelga külge. Jälle normaalne. Vahepeal tegi midagi aga mitte eriti. Galoppi tegin ka väheke.. Tubli. Sammus oli hea ja sai sellest juba aru ja lõdvestas . Võtsin siis pealt ära ja lasin natuke niisama kõndida. Siis talli ja päitsed pähe ja muud vidinad maha. Jalutasin koos Gerda ja Minniga maha. Tubli. Talli ja jätsin vahekäiku.. kahelt poolt kinni. Kaapis seal natuke, kuna süüa ei saanud. Võtsin Vigori. Puhastasin ära. Läksin platsile, kus Gerda kordet tegi. Niisama kargas seal natuke ja vahepeal oli väheke viisakam ka. Nojahh, vähemalt senikaua, kuni Sändy väheke normaalsem oli. Igastahes lõpuks panin Vigori ära ja aitasin Gerdal Sändyle korralikult kordet teha( Kuna valjaste ja korde lõhkumisega oli ta hakkama saanud ja mitu korda ära vedanud ja nokka tõmmanud..). Lõpuks oli täitsa tubli. Panin Minniga hobustele veed ette ja siis vahetasime riided. Saime Gerdaga bussikasse.

Reede. Jess vaba. Hommikul magasin. Talli( Kirna) läksin 11.35 bussiga. Vahetasin riided . Panime kokku selle asja millega saab platsi normaalseks ’’teha’’. Hmm. Panime lõksudega kinni. Kuna meil atv-d pole, otsustasime hobuse ette panna. Tõime siis aisad. Gerda tõi Sändy ja meie viisime selle ’’asja’’ platsile. Tõime looga, rangid ja sedelga ka. Panime ette ja minek. Algul oli väga tubli aga see ’’asi’’ pmst. tõusis ülesse ja sellest polnud kasu. Tõime siis nöörid ja kaerakotid.. Aga kuna osa pinnast on päris kohutav siis väsis ära. Tõin siis Rosanova. Puhastasin ära ja panin talle tema asjad külge. Panime ette, võtsime ühe kaerakoti vähemaks. Ta väsis peaaegu kohe ära. Vahepeal vahetasime rangid ära ja edasi. Tüüp vedas end kuidagi rsti ja kukkus pikali. Helle tegi kohe rinnuse ja asjad lahti . Päris kiiresti saime korda ja lasime tal üles tõusta. Rohkem teda ette ei pannud. Siis jalutasin. Kurat võiks ikka atv saada ja saaks pinnase normaalsemaks. Gerda viskas mu selga. Jumala naljaks oli. Kui sääred õige koha peale panin siis tegi mingit värki.. Gerda võttis siis korde ja Anja tõi ratsmed ja siis tiirutasin seal natuke. Päris tubli oli. Ühe korra lollitas. Traavi ka veits. Päris mugav ainult sääri oli raske taga hoida kuna ta nii paks. Nii ümar on, et siuke tunne, et veered külje pealt maha. Tegelikult olen temaga täitsa rahul. Tulin maha ja lasin tal sammu teha. Siis lasin ta niisama sinna lahti. Istusin veel seal ja viisin asjad ära. Pärast viisin Rossuga ka ära. Hmm. Niisam veel tallis. Aitasin Anjal hobust puhastada ja Elsul Bellakat jooksutada. Siis vahetasin riided ja läksin bussikasse. Els jõudis ka. Jõudis siis hobusega talli, kui ma hakkasin juba bussikasse minema. Jõudis ikkagi bussile. Tuli ote üle põllu joostes. Hea vaatepilt ikka. Siis läksime Prääma. Enne korra Maksist läbi. Lasime hobused välja ja tegime boksid ära. Enne seda vits vaatasime kuidas nad lollitavad. Viplala ja Hiromant tegid päris head kino. Panime heina ja vee ette. Puhastasime hobused ära. Seekord oli muda vähemalt kuivanud aga tolmuseks jäi ikka. Nüüd kodus ;)

0 comments: