BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, April 26, 2009

Nädalavahetus..

Niisiis. Laupäeval kell 7 üles ja kell 8 talli. Hopsidega Paide sõidutama. Läksin Bellakaga vankriga ja Elsuga ka. Gerdad ja Pillekas ning Helle olid ka . päris väsitav oli ja nii nii palav. Naljakas oli.. Vahepeal mängisime taksot. Kuhugi aasa tänavale. Jotad panid palju kildu. ( Sina, Pontu, ole vait! Täna on hobuse päev. - Kas Paide on uued muruniidukid ostnud? - Mina maksan Bella eest ja sina maksa Donna eest( Hobuse niomi Bella- Donna) - Kas me peame talle süüa ka veel ostma ?- Lähme Pärnu, Kas tonnaga saab?? Ahh kolm päeva läheb siis, peame heinapakid ka võtma?- Kas ma võin hobust suudelda? ( no nagu midaa??!?!?!) ) Ja loomulikult : Iuu.. Sitt!. Päris palju nalja sai. Pärast läksime võtsime MegaBitest burksi ja friikaid. Heaa. Tagasi minnes lehvitasime kõigile ja värki. Üks motikavend lasi üldse lahti ja lehvitas mõlema käega. Ahjaa. See rekka oli hea. Sõitis meie kõrval, täiega lähedal( Hetti ja Unsa panid veits teelt välja. Ja sealt aknast veel taks täiega haukus ja tahtis tulla:) Heaa.
Talli.. Jeii! Tegin Rossule kordet ja tubli oli. Kummidega tegin. Ei keerand otsa ümber ,ega midagi. Hästii!
Mingi niisama vahtisin trenne ja naersin, kuiodas Gerda ja Els kordet tegid gerda torikatele :D:D

Täna. Kella 10 aeg Prääma. Boksid korda. Riisusime mingeid lehti ja koristasime seal. Muti oli oma päitsete pehmenduse katki teinud..:(
Kella 1 aeg Kirna. Vahtisin trenni veits. Liinu käis. Siis tõin Rossu , puhastasin ja läksin kordet tegema. .. Ta on niiiiiiiiiiiiiiiii TUBLI!!!! Ta lihtsalt ei teinud mitte midagi.. ei tõmmanud ega nõmetsenud.. Kuulas kõike ja oli lihtsalt liiga super-hüper tubli! isegi galoppi jooksis korralikult ja ei tõmmanud.. tegin kusjuures päitsetega. Lihtsalt liiga hea ponii! Pärast puhastasin veel üle. Andsin leiba ja niisama nunnutasin. Maie ka ütles, et ta nii ilusti läigib. Aga jah. Ta on praegu päris ilusaks läinud.. Läigib ja on natuke peenemaks ka läinud ja lihast ka nats tulnud..
Pärast võtsin Vigori. Puhastasin ja läksin kõndima. Nats nõmetses.. püherdas ja siis oli norm. Täpselt , kui mõtlesin, et lähen talli siis hakkas nõmetsema jälle. Nii naljakas oli ikka! Tegin seal veel mitu ringi ja siis sai normilt oldud ja tuppa ka. Leiba viisin veel mõlema ja andsin neile kolmele veel leiba.. Täiega naljakas.
Ok Kõik vist. Ei viitsind pikalt.;)

0 comments: