BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, April 19, 2009

Alates reedest ;)..

REEDE
Ainult 5 tundi. Mingi vilistlaste päev..siiditrükk ja värki. Passisin niisama ja vahtisin kuidas teised sõidavad. ahjaa. Tegin varsasade boksi ka ära. Minni ikka aitas. Tegin Sässule trenni ka veitsa jne. Rossukale korde. Mingi suht vähe aega oli veel . 18.15 bussile pidin jõudma. Tegin mõlemat pidi kummidega natuke. Muidu oli päris tubli. Vasakut pidi jampsis veits. Enam-vähem korda. Siis võtsin kummid lahti ja jahutama. Els võttis sedelga ja kummid. Kõmdisin teeni ja tagasi. andsin Triinule kõndida ja ise jooksin. Vahetasin alla minutiga riided. Nad tõid Rossu sisse ja panid kinni. Nii! Jooksuga pool maad. Päris hea nali oli. Ok. Pidime veel bussi ootama ..:S

LAUPÄEV
Hommikul mingi 10 aeg Prääma. Hopsid välja ja boksid puhtaks. Tegin oma näpu mõnuga katki kahh:S Muidu lihtsalt vaatasin kuidas Viplala mööda koplit lasi. Perse püsti ja siis nokka ja edasi. Mingi imevigureid ja trikka tegid koos Hiromandiga. Muidugi püherdas ta ka mingi 1oo korda.. Kell 12 paiku Kirna. Vahetasin riided ja... ei mäletagi .. panin kellegile jälle Beki valmis. sõitis seal natuke. Pidin siis üle sõitma. Hullult tubli oli . Hakkas ilusti tööle ja läks jumala pehmeks. Tegin galoppi ka ära.Väga tubli loom. Jahutasin Koos Bradfordiga maha ja siis talli tagasi. Igastahes mingi aeg panime Maie ja Anjaga Rossu vankri ette ja minek. Maie kaasa ei tulnud. Läksime anjaga siis. juma hästi läks. Kuskilt metsavahelt ja siis mingist mäest üles. Päris tubli oli, kuigi mingid kaks koera kisasid ja jooksid mõnusalt. sealt edasi. anja tahtis otse minna ja siis mingi aeg ära pöörata. aga ma pöörasin hoopis paremale ja lootsin, et jõuame kiiremini tagasi. aga jh..Mööda teed. Jooksis jumala hästi traavi ka. Vahepeal tulid mingid heinarullid, mida ta vahtis..arvas ,et tulevad kallale vist ;) (Teiselpool mingi kile lendas..aga see polnud tähelepanu väärtki..Hein oli ikka jubedam!) Läksime jälle mingist mäest ülesse. Päris tubli. Ja edasi.. järgmine maja. Koer pani ketiga ilgelt ringi aga Rossu seda ei vaadanudki ainult mingit aeda...Hmm.. läksime veel natuke edasi aga siis ikkagi avastsin, et oleme päris kaua käinud aga kuhugi ei jõua küll. Pöörasime otsa ümber. Tegime nüüd natuke rohkem traavi ja ta isegi viitsis ja läks hullult hea sammuga. siis samm ja niisama läksime ja läksime. enne talli oli vist juba väsinud aga ta ei olnud märgi ega midagi. Tubli tüdruk. Lõpuks olime päris kaua ära.

PÜHAPÄEV
Talli mingi enne 11. Helle tuli juttu ajama ja vahetasin riided ära. Helle pani Honeste valmis ja läks sõitma. Ma läksin vaatama siis. Lubas mul ka selga minna ja läksingi. Hmm.. sain selga ja panin kohe galoppiga minekut. Mingi mitu tiiru. Kuigi sääred polnud vastas ja põlvega hoidsin kinni suht. Jumala mööda ikka. Mingi voldi peale siis lõpuks ja jumala lampi küljepeale alla. :D jäin jalaga jalusesse kinni ja siis seisin seal veits nii. Honeste vahtis ja värki. .Helle võttis kinni ja siis uuesti selga. Jälle tahtis minna. Tiirutasin seal traavi ja läks pidevalt uuesti galoppi. Lõpuks sai juba normimaks.( st. Hakkasin asjale pihta saama.) Igastahes päris keerukas sõita. Mina küll ei suudaks. Lõpus sain juba natuke aru ja nii hull polnudki enam. Mulle meeldis vasak pool rohkem veits, kuigi parem pidi parem olema. Polnudki nii hull, kuigi algul arvasin ikka ,et ta vähe rahulikum :D. Algul polnud võimalust sammu tehagi;) Igastahes jäin elama! Tänks Helle , loodan ,et väga persse ei keeranud. ''Veits'' teistsugune, kui olen harjunud.
Roosinupuga vankriga sõitma, koos Anjaga. helle läks siis just ära. Panime ette ja läksime. Päris tubli oli. elav samm ja tahtis isegi ise traavi minna..wow.. Mingis kohas kartis inimesi aga sealt saime mööda. Läksime kuskilemaale..Pillekat nägime Hettiga ka. Siis tagasi. Ja jumala rahul tegelikult. Lasin ta koos Serenaga aeda ka veel.Teised tulid võistlustelt tagasi, ei läinud väga hästi. teised panid hobused valmis. Pidin Bekiga minema. Eks ma läksin siis. Natuke sooja ja siis pidime hüppama. Algul tõrkus tünne korra. Parkuuri ajal tõrkus korra kasti ka .Muidu hüppas väga hästi, päästis teesulu peal. Tubli. Läksin jahutama . Üksinda. Kuni sinna majani kust Rossuga edasi läksin, see punane ja kahe koeraga ;) Siis tagasi. Päris tubli oli. Korra pani mingi metsatuka juures pidurit aga samas läks ikkagi edasi. Pärast tagasitulles pani üks orav või asi üle tee , siis ka vahtis. Muidu oli väha tubli. Tallis panin päitsed pähe ja võtsin sadula ära. jalutasin veel kahe tee ristini ja tagasi. Säss ja Els tulid ka just. Rääkisid oma rämedast teemast jne. Talli korrastasin varustuse ja värki. Võtsin Vigori välja. Puhastasin ja tegin õues pisikese tiiru. Leiba ja boksi. Tõin Rossu ja serena sisse. andsin Rossule leiba veel ja sisse. Läksin koos anjaga bussiga koju. kargas seal teepeal .. sain nüüd kõigest vist. Loodan;)
Tsauks!

0 comments: