BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, April 15, 2009

Jällegi..2 päeva.

Teisipäeval käisin kirnas. Eelmine päev Els jooksutas Rossut. Läksin talli. Enamus läks trenni. Tõin Rossuka ära ja puhastasin. Läksin Hollit tooma, et paaritada. Tulin Rossu juurde tagasi ja panin asjad peale. Vahepeal hoidis Rejjo..Kuigi algul ei julgenud keegi hoida..''aa, see ju see hull hobune;):)'' ( naerukad) Siis läksime temaga vankriga sõitma. ;) Päris tubli oli. aga kuna tee peal oli muda siis väsis ära. Pärast talli.Päitsed pähe ja jalutama. Tubli. Võtsime hellega väiksed täkud ja tõime sisse. Puhastasin Vigori ära ja jalutasin ka natuke. Hästi jooksis käekõrval . Kõik. sain autoga kojuu!
Täna( Kolmapäev).Kekad jäid hommikul ära, sest pidime 11 klassi uurimustööde kaitsmist kuulama. Enamus said kolmed vist :S.
Läksin Prääma. Lasin hopsid õue, tegin boksid ja panin söögi-joogi ette. Läksin puhastasin Viplala ära. Päris hea tolmupilve sees istusin. Täna tegin laka ka korda, aga ei raatsinud lõigata, äkki läheb sitasti. Täiesti puhtaks ei saanud. Tolmust on lihtsalt võimatu lahti saada. Niisama vahtisin neid, kuulasin linnulaulu ja värki. Vahepeal kiusasin Hiromanti. Hüppasin ja kargasin ta kõrval. Jne..Nagu väike akrobaat ;) Ok. siis tüübid sisse.

0 comments: