BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, February 13, 2009

13 ja Reede.

Hmm. Äkki kõige hullem polegi:)
Täna sain autoga Kirna. Jeii.. ok tegelt siis niisama 100 aastat vahetasin riideid. Kõndisin ringi ja rääkisin juttu. Tegin veits Sässu boksi. Siis võtsin Rosanova. Puhastasin ja panin sedelga selga ja rakendasime ette.Päris tubli oli ..arvestades, et pole nüüd jälle järjest ees käind. Panin päitsed pähe ja siis jalutama. oi miuke ülbik. Ainult lollitas ja kahe jala peal tahtis käia.(see oli alguses, pärast oli juba viisakas tüdruk:)) Igastahes tõmbles seal ja ma lendasin peaaegu jää peale pikali aga ta mässas edasi ja tänu sellele ei lennanud. Aga jh mingi raks käis seljast läbi ja nüüsd sitaks valus nohh. Rossu panin vahekäiku.
Aitasin Hellel korra Uniqued hoida. Säss kutsus, et aitaksin Mellule( loe: Melaneesiale) külgratsmeid teha. Kerisin siis pinded peale ja Säss toppis muud asjad. Läksime siis.Algul olid täiega lõdvalt ja sammus oli tubli.Välja arvatud mingi lambid perseviskamised xd. Siis läks närvi ja eks siis püüdsime maha rahustada ja üldse mässasime. Traavis siis jooksis ilusti ..Kena oli jh:)! Lasime külgratsmed lahti ,et sirutada saaks ja Säss kõndis veis ja siis uuesti peale. Galoppis jälle närvas algul aga pärast norms. Päris rahule sai jääda. Säss siis jahutama. Viisin steki ära ja pidin tagasi tulema, et Bekit talli viia.
Aga jh...lasin Maie trenni tegema ja ise hoidsin Bekatsit, mingi pisikesega jalutas. Põllu peal siis. Hüpekas ja gerda (Suur) kukkus esimest korda Kirnas alla:) Nojahh.. Maie: Pane siis vöö kinni ja tule sõida.( Bekiga) Eks jh ..
Helle andis oma kaska, igaksjuhuks:) siis vinnasin end selga ja tegin traavi. Päris norm oli ainult eriti hästi ei tahtnud painutada. algul pani risti. Beki läks ise hullult. teised korrad ka ..hullult tahtis hüppata. Siis pani veel mingi veits kõrgemaks ja lattaia. järjest.. Läksin seda kah kaks korda. Esimene kord jäin hüppest maha aga teine kord juba paremini. Ta jälle Vväikestega sõitnud ja siuke .. Siis Pilleka ja Hettiga jalutama . Ei teinudki ühtegi tõmmekat:) Maha ..appi kui valus selg oli/on:S talli-Tekk selga -jalutama(Säss tuli kaasa) kui talli tagasi jõudsin siis tegin käppelt ja sain autoga.

0 comments: