BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, February 28, 2009

Laupäev.

Täna. Hmm.. Kella 11 aeg talli. Seal siis niisama. Aitasin Sässil boksi teha ja puhastasin Bekit ...
Siis läksid Beki ja Unsa regedega sõidutama. Algul pidin mina ka minema siis oli jutt ,et ei pea ka. Lõpuks pidin ja lähen oma tekiga siis. Aga Els läks Unsaga ja siis Maie sõitis Bekiga ära ja ma ei saandki aru kas pidin siis minema või mitte. Igastahes läks Helle nendega ikkagi kaasa.
Ma viisin HMellu boksi saepuru..Nagu lubatud;) Tõime hobused sisse ja tegime sadularuumi korda. Teised tulid tagasi . Els pesi Bekil ja Unsal rangide kohad ära ja muidu sedelga koha ka ja me Sässuga läksime nendega jalutama. Päris pikalt ikkagi. Talli tagasi ja siis pidime minema Seltsimajja sööma. Ma läksin siis Helle eest. Ei teagi miks ta ise ei läinud. Igastahes hernesuppi ja teed sai. Muidugi Vastlakuklit. Mega hea kukkel oli..Mmm:)!
Talli tagasi. Helle ikka pidi Maiele demostratsiooni tegema ja mind ka Rossu selga viskama, Gerda käis Sändyga. Kuna Gerda sõitis Sändyga juba ära siis panime Rossu ette ja Maie läks Rossuga täna ise ja võttis kõrgekalda Kersti ka kaasa. Ma ei näind aga igastahes panid koonu. Õigemini Rossu pani koonu ja ais läks katki. Eks nad seal rakendasin lahti ja läksin ka sinna. Lumesahk tuli ka ja siis ootas meie järgi :D. Läksime talli ja otsisid uue aisa ja viisid teised parandusse. Ühe aisa on Rossu veel katki teind. Kumbki kord pole mind kaasas olnudki. Osav tüdruk.
Nad läksid siis uuesti ja Bellaka ree peale panid katkised aisad . Ma läksin talli ja puhastasin Robini ära ja jalutasin. Tüüp veits lollitas aga muidu Hea poiss:)
Rossu tuli juba ja aitasin lahti võtta. Puhastasin korralikult ära ja Minni käis ka korra seljas. :)
Siis sidusin vahekäiku ja Mina ei tea mis see Eclipse tegi igastahes kui tagasi tulin siis Mässas selle Rossu nööriga.Hea et ennast üles ei poonud. Panin Rossu mujale. Pärast siis viisin Rossu ära ja vahetasin riided ära ja rääkisime niisama Sässu ja Minniga juttu. Mingi aeg tuli Tarvo järgi siis ja läksime Paide. Prääma.Lasime hobused välja ja panime söögi ette ja vee ja leiva. Viplala pani aiast välja ..Mis ma ette panin, et nadd taha kopli ei saaks. Pani seal saba püsti ringi. Iluus;) Ta ei saand aru et seal aed on kuna teisel pool oli kraav ja läks välja aga tagasi ei osanud tulla. Panid niisama ringi veel. Hobused sisse. Vaatasime lambatalli ja jootsime üht lutipudelist.Hullud ässad ikka. Nii armsad ja kepsutavad ringi täiega.
Hmm.Vanaisa ja vanaema juurde peale seda . Oi kui hea söök. Topiti veel sada asja ka kaasa. Nädala aja söök, nad arvavad et me kodus süüa ei saagi v? Hea. Mingi 9 aeg koju.
Tsauu.

0 comments: