BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, February 21, 2009

Kirna.

Kell pool 12 sain siis Minniga talli. Vahetasin riideid ja niisama lobisesin. Täna käis liinu veel oma asjadel järel. Päris imelik kohe, et ta ära läheb/ läks!:( Eks siis mini aeg võtsin Rossu ja ree ette. Oli täiega tubli alguses. Pärast ikka tõmbles kah, kuna keegi saagis puud. Läksime siis lähedale ja viisime talli kuuseoksi ka...Siis kõmpisin. Vahtis jõge täiega ja ehmatas korra lampi. Viisin õue. Läksime ja vaatasime kuidas Gerdad hüppavad. Hästi suht.
Talli. Võtsin Beki ja puhastasin ära. Tõime hobused sisse ja siis panin valmis.

Nüüd kirjutan edasi. Käisin vahepeal pead pesemas:)

Läksime siis trenni. muidu oli hea aga kimas vahepeal alt ära. Hüppamise koha pealt väga hea. Üks kord tõrkus aga jh. Järgmine kord saime juba üle. Oksri peal üks kord lennutas nii, et pidin ikka midagi hüüdma seal. Aga muidu oli luks. Enne lattaeda ka siuke nats eba kindel aga teistele läks ise peale. Minni hüppas ka .Ilusti :) Siis jalutama. Kuna ta tegi paar korda köhh siis ikka jalutasin ja jalutasin . Pärast tekiga boksi .
siis jälle niisama möllasin ja rääkisin juttu kui teised oma varustust korrastasid. Pärast veel puhastasin Rosanova ära ja tegin talli korda. Siis bussile aga vedas Rainer sõitis siis mööda ja helistas..kas teie kõnnite tee ääres, etmtema seisab seal ja tuleb võtab peale siis:D jeii.
Muidugi ei saa mainimatta jätta, et täna mega ilus ilm;)

0 comments: