BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, February 15, 2009

Pühapäev..


Viplala niisama:)

Läksin algul Prääma. Tegin ponidest paar klõpsu ja niisama vahtisin. Hiromant ja Viplala kiusasid üksteist. Edri ka veits. Siis tegin Viplala boksi ära ja värki. Mingi 12 ja 1 vahel siis Kirna.
Kirnas ..Võtsin Rosanova. Panin valjad pähe ja sedelga selga ja ree ette. Tegime väikse tiiru. Ei kartnud midagi- Tubli tüdruk:). Tõime kuuseoksi hobestele;) Jalutasin veel ..täna oli norm.
Minni pani Beki valmis ja siis sõitma. Algusest peale oli suht turps. Aga tubli oli . Hüppasime jälle;) Nüüd veits kõrgemaid. Hullult hästi läheb peale. Kuigi jah..käkk olen ..mingi jumsisin seal, vajusin ette ja lasin ratsme ära ja siis ikka tõrkus kah (mitu korda järjest ikka:SS) Olen koba ikka. Järgmine kord hüppas ilusti .. Väga tubli!! Minni hüppas ka pärast, väga hästi sai hakkama . Siis jalutasin Gerdade ja Hellega , pärast tallis panin teki selga ja päitsed pähe. Läksin veel jalutama, veits oli karjakas, kui teised mööda läksid. Tõin sisse ja panin boksi..vesi eest ära. Aitasin Minnil Nessy jalga pesta veel. Pärast kui Els ja Gerdad oma noortega tegelesid siis tegin Beki boksi ära..suht sitane:) Ahjaa vahepeal vaatasin nalja kuidas Els ja Gerdad Serenale rohtu ,ainult see kord ei lõhkunudki midagi ära aga luhistas neid kõvasti.. kuigi ta pole veel aastanegi;) Gerdad läksid ära ja meie siis bussile. (Elsuga;P)


Begaariaga siis..koba noh;)
Homme olen kodus ja Minni liigutab Bekit.

Tsauu..

0 comments: