BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, February 27, 2009

Reedest.

Kuna läks kiireks ei jõund eile kirjutada.
Käisin siis Kirnas. Aitasin Gerdal nestat hoida ja niisama vahtisin ringi. Siis võtsin Rosanova. Tegin puhtaks ja panin asjad pähe-selga. Säss hoidi Rossut ja rakendasime ette. Minni ka aitas aga jh ,eriti ta millestki aru ei saanud. Säss ka lasi Rossul seal poollahtiselt kõndida.
Käisime ära. Norm oli ainult ei viitsind vedada. Tulime talli ja rakendasin lahti. Els lasi Rossule peaaegu rangisd pähe kukkuda. Tublii.
Tõin Vigori ära ja puhastasin. Päris lõpuni ei jõudnudki. Pidin bekiga sammu-traavi maastikule minema. Käisime selle suurema tiiru ja tegime kahes kohas traavi. Suht norm oli , arvasin et paneb teistele järgi aga ei pannudki. Tagasi tulles kõmpisin kõige ees.
Võtsin siis uuesti Vigori välja ja lõpetasin oma puhastamise. Võtsin Rossu ja tema puhastasin ka korralikumalt ära. Siis koju, Raineriga.
Läksin õhtul Kati juurde. Seal väike istumine. Pääris norm :D Tegelt oli heaa. Mingi 1-2 vahel koju. Pillekas helistas 2 aeg ja siis ei saanud mõhkugi aru. Kuigi algul oli kõik kokku lepitud aga ära unustasin vist. ..Liiga unine vist ;)

0 comments: