BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, February 22, 2009

Laiskvorst.

Ma ei viitsin täna vara tõusta .Kuigi jah ärkasin mingi pool 9. Niisama kodus ja värki. Läksime 11.35 bussi peale ja ootasime bussi aga Tarvo sõiotis mööda ja saime autoga. vahetasin riideid ja Minni , Sässu ja Elise tulid kah peaaegu kohe. Mmm..tegin Beki boksi ära ja siis Roosinuppu tooma. Puhastasin ära ja mõtlesime Sässu ja Elsuga( Kuigi Els polnud just vaimustuses , kuna tal oli nii külm :)) , et paneme Rossu ette ja lähme teeme väikse tiiru ära. Aga Maie juba tuli ..panin siis ette..tegelt polegi nii kerge ;P Läksime- Mina ,Helle ja Maie. Tõime kaks korda kuuseoksi. Helle tahtis loomulikult sõitu..veits sai aga muidu midagi erilist Rossu ei teinudki. Siis jahutasin .
Talli jõudsin siis hobune oli valmis ja ainult sadulavöö kinni ja sõitma...luks teenindus ;) Tänks.
Läsin siis .Täna oli tal küll tuju..kimada. Tahtis alt ära sõita ja raske oli kokku saada..aga muidu täitsa norm. Tegime traavilatte. Beki tahtis algul minna ja siis ei tulnud päris välja aga järgmised korrad juba normim. Ainult siis kui Maie need otsad üles pani siis esimene kord pani galopis . Muidu oli norm ja teiselt poolt hüppas esimese traavilati ja muidu teised tegi normilt. Lõpuks sai pihta ka .Tal oli veits raskem teha ka kuna veits väiksem teistest..peab veits pingutama:) Heaa oli. Siis lõpus kimamine. Els pani veits lampi. Meie- Säss Melluga ja Mina Bekiga pidime koos minema. Lähen ja siis Beki juba läks hea hoog oli algul. Teised tulid vastu ( olid enne just kimand ja nüüd traavis tagasi) ja beki võttis hoo maha, täiega naljakalt tegi. Mellu juba läks mööda ja sain teistest ka mööda ja siis läks. Päris hästi. Võtsin tagasi ja vaatasin mis see Säss teeb..kimas edasi, eks ma siis järgi aga siis sain aru, et ta ei saanud tagasi ja võtsin jälle kokku. Tulin tagasi. Päris norm. Läksime Sässu ja Elsuga veel pikemale jahutusringile. Kui talli tagasi jõudsime siis tekk selga ja tõin steki ära ,mis ma eile platsile jätsin( kukkus enne oksrit maha:P) . Beki boksi siis ja niisama vaatasin kuidas nad noortele kordet õpetasid. Hoidsin serenat ja naersin( Herbella on ikka jäme juhm xd) Tallis küürisin veel Beki kanni puhtaks(ta ju helehall ja päris hea oli puhastada) Võtsin teki ära. Honestelt kah ..Gerda palus:) Saime Raineriga koju.
Täna Prääma ei jõudnudki ja homme lähen vist hommikul Kirna ja Gerdadega kaasas Türi- Allikule sõidutama( Vastlasõitu- Unistus ja Begaaria regedega:)) Eks vaatab ,mis edasi saab. (Prääma minekuga ?)
Äkki saan Gerdaga Keskosse ka ja jalused osta;)

0 comments: