BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, February 14, 2009

Sõbrapäev!

Hmm.. Hommikul mingi pool 8 üles. Mingi 8 läbi läksin Prääma. Siis lasin hobused välja ja hakkasin bokse tegema. Panin mingi karjuse kopliotsa, et nad täiesti ette ei saaks.Aga jh Hiromant tuli selle alt läbi. Tänu sellele veel Viplala ja teisel korral Edri kah. Mingi 4-5 korda nii. Viimane kord ajasin ta eest ära ja hüppas üle sellest aiast, ainult tagumistega ajas maha:) Siis niisama roseotasid seal veel. Kui boksid valmis sain ja heina ja leiva ette panin.Läksin vett tooma ja kuulen ,et Edri hirnub. Aga ta hirnub alles siis kui teised on koplist väljas ja tema ainsana sees, sest ta ei lähe isegi sealt välja kus karjus maas:D. Igastahes püüdsin Hiromandi kinni ja panin aeda aga Viplala ei tulnud. Hakkasin kinni võtma aga Vipu pani puu alt ja ehmatas ja kimas ..hüppas üle aia ja kimas edasi:). Eks panin siis aia üles ja vett tooma. Pärast siis kõik kinni.
Kodust läbi ja postkontorisse lõpuks saatsin passi ära ja ostsin sõbrapäevakaarte. Ja loomulikutl sain oma tellitud asjad kätte..Sadulatekk ,sadulavöö( nahast) ja jaluserihmad- Pruunid;) Jaluserihmad on veits liiga tumedad vist. Teised asjad on muidu Head!:)
Vahetasin riided ära ja rääkisin Minniga. Kui Maie tuli siis tõin Rosanova ära ja ree ette. Päris tubli oli. Korra koera juures tahtis minema panna. Siis rakendasime lahti ja jalutama aölgul jälle ülbitses aga veits. Kõndisin edasi ja siis jõudsin sinna koera juurde. (Peaks mainima ,et see pole mingi norm koer..ta on suht noor ja hüppab aga kõige parem on see et ta on sama suur kui shetlandi poni :)) Aga jh..Ta tõmbas end ketist lahti ja tuli hüpates Rossu juurde ja nagu arvata Rossule see ei meeldind ja tõmbles seal. Ega ime ,et see koer jalaga ei saand kuna hüppas seal Rossu perse taga:) Siis jäi Rossu seisma nagu kivi..muidugi koer jäi enne..kael on täiega vägevalt üleval ja vahtis nagu tonti. koer võeti kinni ja kõndisin edasi ja Rossu ikka oma ägeda kaelaga:) Tagasi talli ja õue.
Läksin tõin Beki ära. Puhastasin ja puhastasin..panin valmis ja läksin. Maie tegi trenni..Sammu- traavi . Norm oli :) siis talli ja päitsed pähe ja jalutama ..Kartis kah koera veits..aga norm muidu ,siis viisin boksi.
Niismaa veel veits ja sain Maiega koju..


Head Sõbrapäeva teile!

1 comments:

Helle said...

Minuga ka sest tänu minuga saite muidu oleksite bussiga läinud:D hahahahahah