BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, February 25, 2009

ikka kool ,kool-koll.

Koolis oli lamp. Minu järgi võiks uue Kalevipoja kirjutada.Mõtlesin töös paar seiklust juurde:) ja Kunsti tunnis käisime üldse poes, sest meil on siukseid toredaid inimesi ,kes loogiliselt mõelda ei oska ja siis keegi peab siis midagi tegema juu:Dxd)
Peale 8 tundi siis Kirna.(Kuna poest sai ostetud kolm šoksi-homme läheb vaja alles :S -mis kotis ja ilge isu oli ära süüa aga pidasin vastu, ei söönudki:) ) Ega kaua mölutada ei viitsind. Maie tegi Gerdale trenni. Me võtsime Rossu. harjaga puhtaks ja regi välja. Säss hoidis ja mina rakendasin ette. Kuigi jah..Sässul oli palju muudki teha kui Rosanovat hoida..nii, et see rakendamine kiiresti ei läinud.( Seal oli auto ja..rainer ja Kräsu- Nagu arvata on ;P) Panin siis ette ja Läksime- Säss ja mina ja loomulikult Roosinupp;). Sõitsime põllu peal. Lasin tal veits joosta ka. Tegin pisikese ringi..aga Maie ütles ,et teeksin veel, sest Rossu polnud lõdvestunud(Muidu eelmine kord olin looga valetpidi pannud..pildilt nägin: Helle nohh;)). Läksin siis veel. Korra ehmatas ja tahtis midagi teha aga sain kohe rahulikuks tagasi. lasin veits traavi joosta.. siis tahtis galoppi panna ja viskas perset või midagi sellist:) Niisama keerasin ja sõitsin veits reega. Rääkisime Säsiliga juttu ja niisama..Säss: Mul on külm juu, aitab juba! aga siis kui talli jõudsin. rakendasime lahti ja lükkasime ree sisse. Läksime jalutama, Rosanova tembutas alguses. Muidu oli tubli !:)
Läksin talli ja panin vahekäiku. Siis tõime pisikesed sisse ja puhastasin Robini ära. Sügasin veel veits. Jalad võtsin ka, kuigi täna ei viitsind küll hoida.. Ainult sehkenas seal. Puhastasin veel veits. Tubli poiss ! panin boksi.
Vahetasin riided ära ja siis viisin Rossu ka ära. Sain Raineriga koju.

0 comments: