BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, February 7, 2009

Ma ei olegi normaalne:)

Ärkasin siis kell 7.Ise ka ei tea kuidas üles sain aga sain. Siis Prääma. Tegin boksid ära ja lasin hobused välja. Vahtisin veel niisama kuidas nad lollitavad.
Kell 8. 34 olin juba Kirnas. Tegin kapi korda ja vahetasin riided ära. Siis tulid juba kõik teised ka. Pühkisin põrandat veel. Võtsin siis Rossu särgid -värgid ja tõin koplist ära. Sedelgas selja ja ree ette.Sai jälle porksi süüa ja teda üldse ei huvitand ,et teda ette rakendadakse. Läksime sõitma. Üllatavalt tubli oli, eti kartnud et regi tagant mingist künkast alla tuli . Tavaliselt keerab ära siis ja tahab minema kihutada. Ainult veits liiga loid..ei viitsind liikuda. Üks kord kartis veel ree alla tulekut ja siis pidime veel natuke sõitma. Lahti lasi ka samamoodi rakendada ,ei teind väljagi. Kõmpisin veel taga ringi..algul tahtis lollitada ja nõmetses. aga sai ruttu üle oma jonnist :) Sidusin ta vahekäiku kinni ja ise läksin ja tegin Bellaka boksi ära. Suht puhas oli aga kõik laiali. Viisin Rossu õue tagasi ja vahetasin riided.
Läksin uuesti Prääma ja hobused välja. korjasin need paar junni kokku siis ja tõin saepuru juurde.Siis puhastasin Viplala ära + tegin talle veidi horrorit. Ta kardab kõike..lihtsalt KÕIKE. Vehkisin ja hüppasin, loopisin lumega ja liigutasin õudsaid asju:) Algul läks veits närvi küll. Puhastasin teised kaks ka ära veel.
Jõudsin kolmeks koju siis. Peaks seda ka mainima ,et Els käis keemia olümpiaadil( loe. lahendas 5 tundi keemiat ja midagi aru ei saanud) Täisa hull ikka.

0 comments: