BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, March 26, 2009

1 nädal peaaegu läbi..

8 super igavat tundi koolis. 2 matat ja muud põnevat. :S Kella nelja aeg Kirna.
Algul rääkisin Pilkuga juttu ja lõhkusin ta dressika luku lõplikult ära. Siis tuli Anja ka ja vahetasime riided ära. Tõin Rossu ära. Puhastasin. Gerdad ja Säss särasid.. olid täna hästi hüppanud. V Gerda 125 kui õigesti aru sain ja s Gerda hüppas ainult päitsetega ja palja selja peal 110 . Tublid siis.
Lasime Anjaga Nesta ja Rossu koplisse jooksma. Hmm .. märade koplisse. Ilusti jooksid. Mõlemad viskasid jalgu ja värki.. kimasid ka veits. Võtsime kinni ja läksime jalutama. Läksime tee poole, sest muidu oli jääd tee peal ..aga sealpool polnud. Nesta vahtis vett. Siis kõndisin veel ühe korra teeni ja tuppa. Puhastasin veits ja keerasin ja värki ;) . Lõpuks panin ära.
Võtsin Vigori välja. Sai kaera ja leiba veel. Puhastasin ära. Läksin kõndisin veits õues ka . Tubli poiss. Ootasime Anjaga nats . Pillekas tuli. Me võtsime Nelsoni lahti ja panin preile rohtu ;). Siis saime Raineriga koju.
Küsisin Pillekalt kuidas siis Nelsoniga sõita on? Ta oli kaks nädalat ära ja siis sõitsin . Hmm.. Nelson pidas end korralikult üleval.. aga nüüd kiusas Nelson Pillekat. Igastahes suht naljakas oli. Rääkis veel, et äkki sellepärast viskas mitu korda perset because ma panin sääred liiga taha. Muidu niisama rääkisin. Mis tegi ja värki. Hmm.. eks siis sain teada, et Pillekas ei ole pikka aega vahepeal Nelsoniga jalavahetusi teinud.. sest ta läheb nii äksi täis. Hmm oli tunda vist jh ;) Muidu niisama rääkisime ka veel. Muidu ta on lihtsalt nii pruun.. Täiesti lihtne juu. Aa. muidu hea äss tõi meie veskari ..selle eest, et 2 nädalat tema hopse sõitsime ja hooldasime. Jõhker juu.. Superlux!
Ok ;P Tsauu!

0 comments: