BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, March 12, 2009

Oehh..

Koolis ..6 tundi. Siis 13.50 bussiga talli, Sässu ja Minniga. Tallis vahetasin riided ja tegin Nelsoni boksi ära. Tõin saepuru ja siis Säss oli kergelt Jumal. Ja ma saatsin talle ''Hiinlasi''(saepuru) ja need ujusid itaaliasse..millest meie maalilmas oli saanud juba saar xd).Säss tegi Mellu oma ka ära. Päris naljakas oli ;). Heaa xdxdxd! Aam läsime Maiele ütlema, et lähme sõitma , ise. siis Erika mässas nende noortega ja oli pooled sisse lasknud ja ajasime Sässiga neid välja uuesti. Ütlesin Sässile,et vaata et jalaga ei saa ja mingi 5 seki pärast oleks ise Rossult saand..napikas. Valentine lõi ka peaaegu.Päris head tüüpsid ikka;D
Hmm tõin Nelsoni sisse. Puhastasin korralikult ja jalad ka.-> Sadul ja valjad ka selga. Kaitsmed peale ja minek. Selga..sadulavöö kinni ja jalused sättisin parajaks . Läksime : Mina Nelsoniga , Säss Melluga ja Minni Tšitraga. läksime kõndisime. Tegime veits traavi ja põllu peale. Kõndisime suht taha. Säss tegi oma ringi ja mina oma vist. Õigemini jh minu oma ei olnud ring..ja ei sõitnud ringis ka - lampi. Minni tuigerdas Tšitraga ka kuskil. Sammu..nagu uss :D Tegin siis kergendustraavi. Tubli oli ja hakkasin tasapisi aru saama tast. Tegin mingi pikema sirge kuhugi ja siis võtsin sammule ja tagurdamisest ka algul sotti ei saand..viltu läks. Pärast juba sain pihta ja otse kah, veits traavi. Siis tegin jälle sammu , püüdsin otse sõita ja siis ühele poole volt ja siis teisele poole. Täiega hea oli. Siis traav. Hästii..Sain normilt otse ja keeratud. jeii. Veits tegin täisistakut ka, polnud üldsegi nii põrkav kui arvasin. Siis tegin veits poolistakut ja sõitsin veits kokku ja siis jälle edasi. Hästi läks küll. Siis sammule. Tegin veits sammu korra tagurdamist ja uuesti traav. lasin jälle pikendada ja võtsin kokku. Läks juba natuke pöörde. Võtsin kokku ja tõstsin vasakut pidi galoppile. Jumala heaa oleks olnud kui poleks koguaeg hoogu juurde pannud..Võtsin kokku..Ega väga hästi ei tulnud aga ega mitte sitasti ka. Siis jälle rahulikumaks ja paremat pidi. Jälle kogus hoogu..võtsin natuke tagasi ja siis jälle kiiremaks..ja tagant üles!. ok norm tüüp on jh. siis uuesti kogus hoogu ja siis uuesti tagant üles. Võtsin traavile siis nats sammu ja uuesti paremast jalast. jälle kogus hoogu ja tagant üles ja jälle nats kokku ja ja läks jälle hoogu aga sai normiks..vähemalt enam ei loopind. Aga et ega ta kokku eriti ei tulnud. Traavile oli küll veits keerukkas saada;) Iga kord kui natuke kokku võtsin siis pea lendas. ükskord oleks peaaegu näkku löönd;) Siis läksin ja kõndisin ja tegin lõdvestustraavi ja sammmm. Minniga rääkisin juttu.säss hakkas galoppi tegema.Lõpuks tegi kima ka.ja kokku saamine tuli pärsi hästi välja..umbes aru polnud saada kas tahtis edasi kimada või kokku võtta aga muidu pole hullu. xdxdxdxd Läksime jahutama ..Teede risti ja siis ringile ja Säss ja Minii läksid üle põllu ja ma siuis tee kaudu.Tahtsid bussile jõuda. Minni tegi mingeid imevigureid seal..
Talli juures siis praktigant( Marielle ?) hoidis ja võtsin käppelt sadula ja valjad ära..panin teki selga ja päitsed pähe...kõndima. Ma ei tea..mingi 1 h jahutasin. Suht hea.
Siis talli. Nelson õue vesi eest. Kaitsmed pealt. Siis võtsin Rosanova . Algul mõtlesi, et lähen reega sõitma..aga ei läinud. Käekõrval lihtsalt jooksin ja niisama..puhastasin ka. Siis sisse tagasi..Vahepeal oli end mitu korda lahti arutanud ja kõmpis niisama ringi. Kui sisse panin Rainer pani Tšitra ja siis ma lasin Rossu ja Raine sai peaaegu krambid..arvas , et kallale tuleb vist!xdxdd! Siis võtsin veel Vigorilt päitsed ära ja niisama. siis Nelsoni tõin sisse. Tekk pealt ära ja Anja pani rohtu. Siis kõigile neile veel leiba ja minek. Sain Raineriga, Anja tuli ka.

0 comments: