BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 10, 2009

T nagu Teisipäev ;))

Kirna. tegelt oli 8 tundi aga peale kuuendat siis talli. Vahetasin riided ja niisama rääkisime juttu. Siis tegibn Nelsoni boksi ära. Hea kujundus- Nagu Gerda ütles;). Mingi aeg siis hobsud sisse. Teised panid valmis ja läksid trenni. Ma võtsin boksist Nelsoni ( nüüd kaks nädalat kiusan teda, sest Pillekas läks Egiptusesse ) ja panin korde otsa. Kõndisin siis kuhugi tahapoole teise põllu peale ja tegin kordet. Algul niisama jooksis oma kenat araablase traavi ja tegi paar õhkuhüpet . Siis jooksin temaga..korde oli täiesti pikk- Tüüp pani mega head traavi ;). teistpidi ka. Traaaav. Ilus saba püsti ja värki. Siis lasin natuke sammu teha..kuigi ega see väga kerge ei olnud, koguaeg tahtis traavi minna. Siis lasin traavi ja galopp. Tubli. Võtsin traavi ja siiss oli äksi täis..lendas põhimõttelisel(astus peaaegu pool meetrit jäljest üle..õigemini küll lendas ;)) ja saba oli ka rõnga peaaegu;PTeistpidi ka ja jooksin veel . Tubli.Rahustasin maha ja jalutama. Lähen siis mööda teed. Mõtlesin, et teen pika ringi. Tee peal oli norm aga sealt edasi, kus autojälgi polnud. Sumpasin koos Nelsoniga siis. Oi, see oli väsotav. algul mõtlesin, et teen terve ringi aga tulin sealt kus lühemalt pidi saab tagasi..tee peale. sest lume sees sumbates olid jalanõud lund täis ja tuiskas kõik täis ( siuke tunne oli nagu oleks eskimo kuskil Alaskal..tormiga, sest midagi ei näinud ka) Jõudsin tee peale seal oli alles hea käia.Sääred olid jumala valusad..Tekk peale ja õue. Võtsin vee ka eest.
Rossu välja. Tšitra sisse. Puhtaks ja ree ette. Anja ja Rainer aitasid. Anja pani tarka;) Siis sain ette ja läksime. . Tubli oli.Muidu oleks tee pealt läinud aga kui juba Nelsoniga polnud ühes kohas kuskil käia, sest nii libe ..otsustasin põllu kasuks( Rossu nagunii 2 aisa ka ära lõhkunud) Tubli oli. jooksis hästi ja lõdvestunud. Anja ja Rainer seal mässasid leiva ja lumega. Appi..mis naer! Talli ja lahti. Puhastasin korralikult ära ja painutasin teda. Siis sisse. Nelsoni tõin ka sisse.
Rääkisime veits jne. . .
Vigor välja ja puhtaks. Korralikult ja jalutasin natuke. Hästii. Anjaga sain kojuu! Enne kui läksin panin Nelsonile vee ette.

0 comments: