BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 31, 2009

Esmaspäev ja teisipäev siis.

Eile ei jõudnud kirjutada. Jõudsime mingi 11 koju ja mata töö ka homme. Läksin peale kooli koju. Järgmise bussiga aga Kirna. Päris lamp oli küll. Talli. Vahetan käppelt riided ära ja autosse. Enne poolt viit olime juba Särkast läbi. Läksime Olustverest ka läbi kuna Rebecca pidi kell 7 jõudme. Igastahes oli sitaks aega. Me mingi rääkisime autos ja nalja sai ka mõnuga. Heimtalis. Anti hobused ja läksime puhastama. Me Gerdaga läksime sadulavööde ja valtrappide järgi, kuna neid ei olnud. (S Gerda- Vapsik, V Gerda- Mobla, Els- Ultra, Helle- Arhipa ja mina Pikeega( Pilleka hobuse nime ei mäletagi)) Panin valmis ja maneezi. Pillekas jalutas juba. Päris elav ja hea oli. Tegime traavilatte kaheksa peal ja siis oli ka heaa. Aga läks juba märjaks. Siiis tulime kolmeste gruppidena galoppis latte ja voldil. Algul vajus välja ja kui sääre taha poole panin oli kohe tunda ,et läheb .Jumala norm oli. Aga ta muutus aina loiumaks ja läks täiesti märjaks. Võtsime asjad seljast ära ja panin 2 tekki selga ja kõndisin. Siis läksin uuesti maneezi ja hüppasin Ultraga. Täiesti lõpp kui hästi pani. Nii tubli. Hea hooga ja vahepealt pani tgant üles ka aga super loom ikka. Tulin lattaeda ja oksrit . Eraldi ja nagu kurvi pealt. Pikeega sai lõpuks ikka kõik korda. Läksime koju.

Teisipäev. Läksin kella nelja aeg Kirna. Vahetasin riided ja siis võtsin Beki. Puhastasin ja jooksutasin siis. Päris tubli. Ainult päris hea karjakas oli. Läksin jahutasin maha. Siis ka purises ja vahtis ringi. Tagasi talli.
Vigor. Puhastasin ja käisin õues kõndimas veits.
Rosanova. Puhastasin ära. Jooksutasin Nestaga. Tubli. Pani hästi ringi.. Traav oli küll mega ..(L)! Jahutasime mööda tee äärt. Nesta karis autosid veits ja siis passisime ka seal. Rossu sõi rohtu ja jäi teeäärele viltu seisma ja lihtsalt oli. Täiega lamp. Talli.
Koju

0 comments: