BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, March 7, 2009

Laupäevv;)

Kirna, 11.35 bussiga. Tallis vahetasin riided. Otsustasin, et täna pole vist enam külm talv ja ei pea kolm paari pükse jalga toppima ja 6-7 dressikat. Otsustasin 2 paari pükste ja 4 või 5 dressika kasuks ;)

Kuna Maie tahtis puid vedada, tõin Rossu ära. Panime ette. Läksime. Tubli oli. Sai siis puud veetud ja läksin veel natuke edasi temaga. Lasin natuke traavi joosta ja keerasin tagasi. Oli lõdvestunud ja hea. Läksin talli tagasi. Võtsin lahti ja viisin kopli tahasi. Siis tõin käppelt digika ja platsile. Hüppekas oli. Hästii. Hmm.Hellel oli Honeste püss ja siis Gerdal läks Unsaga hästii ja teisel Gerdal läks veits halvemini. Aga mitte halvasti. Elsul ja Sässil läks ka normilt. Ainult oli Naljakas- Els lendas peaaegu alla. (Eriti oli hea, et me enne kui nad bokse tegid siis rääkisime Elsu mõttetest...;P)Nelson hüppas ka hästii..Ainult sõitis mulle otsa.- Lihtsalt. Ma mõtlesin, et ei liiguta parem ja siis ta saab mööda aga ega ta ka ei keeranud mujale. Siis pani otsa. Tublii;) lamp.
Eerika sõitis Bekiga kordel ja kui ta lõpetas pani Maie mind hüppama. Läksin .Tegin nats traavi ja siis kaselatid( rist) siis teistpidi . okser ka otsa. Maie küsis ,kas mul parkuur meeles. (ei tea jh..Koguaeg suum põhja ja siis jälle tagasi.Jopokse teise ortsa.,et pilti saada ja nii mingi sada korda..jäi meelde vist jh) Esimene kord okserit tõrkus aga järgmine kord tubli. siis veel nitsat tõrkus ka mingi kaks korda. ja kivimüüri ka . Teine kord parkuuri ( Kaselatid, okser, nitsa, latt, lattaed ja kivimüür. )hüpates läks kõik ilusti.Väga rahul. Arvasin, et ikka rämedalt rohkem tõrgub. Seal olid ''kollid'' mida ammu pole keegi hüpanud ja eelmine kord oli isegi risti tõrkunud. nii, et hästti;)
Jahutasin.siis talli tekk selga ja jahutama. Siis talli tagasi ja boksi. Hmm.Läksin väikse Gerdaga platsile. Ta Fianaga trenni. Panin talle traavilatid ja niisama rääkisime. Vahepeal tulid veel Pille- Riin Hettiga ja Suur Gerda Virsuga, Säsil Tšitraga. Aam..Els tegi Herbellale kordet ka.
Virsu oli kena küll.. Pilku tegi Hettiga tegi sääre eest astumist ja kimas ka ...
Läksin Vigoriga jalutama.Platsile. Ilge täkk nohh.Jooksin üle lattide ja hästi pani.Kartis ainult Raineri autot ja siis sai nalja.Viisin talli ja kõik. Gerda ja Els tegid Serenale kordet ja Säsil Nolale. Serena on ikka äss küll .Läksin talli. Osadel oli uneaeg juba vist. Sändy, Serena ja Rossu ning Hermele olid pikali. Armsad. Jooksuga bussile kuigi buss tuli 10 minta hiljem. siis kojuu. Els läks veel Prääma.


0 comments: