BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, March 22, 2009

Hmm..mitu päeva pole kirjutanud.

Reede:
Läksin hommikul Prääma. Lasime hobused välja ja tegime boksid ära.
Kirna. Tegin Nelsoni ja varssade boksid ära. Teised läksid trenni. Hüpekas oli. Ma läksin Anja digikaga pilte tegema. Ma ei tea kas ühtegi normi pilti sain xd. Siis vahtisin veits nid kõõrakaid pilte . Võtsin Nelsoni ja läksin kordet tegema. Ei viitsinud üldse joosta. Tegin korde ära ja jahutasin maha. Panin aeda. Niisama veits riietusruumis. Järgmiseks tõin Rosanova ära. Puhastasin ja panin valjad pähe. Läksime Sässuga rakendama. Hästi! Anja tuli ka ja läksime sõitma. Mööda teed. Algul vahtis neid palke, mida ära viiakse ja Anja läks igaksjuhuks ette. Saime neist mööda. Natuke edasi ja siis juba mingid oma vaguniga ;) . Sealt edasi. Põllule .Algul jooksis küll. Vahepeal ei viitsinud enam..aga lõpus oli ka hea. Keerasime teele tagasi ja kodu poole sammus. Anja juhtis a kisasid Sässuga. Hea ,et kurdiks ei jäänud. Igastahes tallis võtsin lahti ja jalutasin. Veits näitas iseloomu..aga kergelt. Muidu oli Tublii!
Võtsin Vigori välja. Puhastasin. Läksin jalutama. Algul oli väga tubli. Vahepeal keeras veits ära. Hakkas nõmetsema ja peaga vehkima. Täiega naljakas oli..:D:D:D Kui maha rahunes ,läksin talli tagasi. Istusin riietusruumis veits..jälle ;). Talli tagasi. Honestel olid tiirud. Viisime ta Bradfordi aeda ja jooksutasime. Päris kaua veel. Vahepeal jäle kuulasime ja siis edasi. Päris kaua .. Täiega külm oli ja kõht oli ka mega tühi. Anja pani ka kildu. ’’Helle juba tuleb v?’’..’’Ei ole vist kah’’…Järsku ehmatas ära ’’Aaah..Minu oma juu’’. Pani täiega jooksu. ( Tegelikult pidi varem koju minema. Siis ikkagi sebis, et talle hiljem järgi tuldaks..aga ise unustas ära..:D:D) Veel veits vaatasime Honestet. Hakkas juba sööma ja sees ka töötas. Helle oli ka juba kohal ja Maie oli ka rohuga jõudnud. Nüüd kõik korras ja saime kojuu!

Laupäev:
Hommikul Kirna. Tegi Nelsoni boksi ära ja varssade omast ka midagi. Viisin vabapidamise kärud ka välja. Mingid tulid Nelsonit vaatama- paarituseks. Siis tegin veits kordet talle. Kõndisin ja aeda. Käisime vahepeal koplis ja niisama kiusasime neid. Tõin Rossu ära. Puhastasin ja sõin küpsist. Võtsin korde ja steki. Anja tuli ka. Läksime kordet tegema. Olin suht kindel, et jälle mingi ilge jamamine.( Nagu tavaliselt..) Eksisin. Tüüp oli super- hüper tubli. Jooksis ilusti.. kuulas. Üht pidi tahtis korra otsa ümber pöörata aga Anja ajas kohe edasi ja ei saanudki. Nii hea tüdruk. Vahepeal tegi Serena rallit. Siis pani saba püsti ja vahtis.. aga ilusti korde peal ja ei hakkanud lolli mängima. Kõndisin käekõrval veel maha. Oi täna täitsa korralik. Väga rahul temaga. Isusin veel tallis. Aitasin Gerdal ja Hellel hobuseid valmis panna. Istusin veel niisama veits. Vahetasin riided ja läksime Elsuga bussile. Prääma.
Präämas. Hobused välja. Tegin boksi ära . Puhastasin Viplalat. Täiesti lõpp kui palju karva. Selline hunnik nagu keegi oleks ära pügatud. Els puhastas oma suksud ka ära. Panime heina , leiva ja vee ette. Aitasime Tarvot veel. Tegime piima lambatalledele ja jootsime neid. Nii armsad. Hullult kepsutavad ringi ka . Siis koju!

0 comments: