BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 17, 2009

Varajane tüüp.

Hmm.. Pool 8 üles. 8 aeg Prääma. tegin boksi ära ja tassisin saepuru. Vahtisin hobusid. Viplala ja Hiromant panid rallit. Siis vahepeal Viplala tõstis 2 korda järjest Hiromandi poole nokka. Täiega kõrgele ja siis vehkis hullult jalgadega xdxddxd. Hea oli vaadata ikka. Siis söök-jook ette ja tulema
Enne 11 veits Kirna. Vahetasin riided. Õigemini algul istusin üle tunni aja lihtsalt riietusruumis. Siis tegin varssade boksi ära ja siis Nelsoni oma. Teised panid valmis ja läksid trenni. ma panin Nelsonile kaitsmed peale ja kordet tegema. Algul oli küll lontu. pärast läks ikka käima. Eriti pani alles siis kui galopp oli tehtud. Jalutasin- jahutasin ja vahtisin niipalju ,kui nägin -hüpekat. Panin teki selga ja võtsin kaitsmed ära ja kõndisin veel. Siis panin ta aeda .
läksin riietusruumi ja kiskusin oma märjad riided pealt ära. Panin Nelsoni kaitsmed kuivama jne.
Tõin Rossu mingi aeg ära. Puhastasin ära ja jalutasin. Päris äss tüüp ikka;) Nalja hakkab saama veel. Pnin siis sisse .
Võtsin Robini välja. Puhastasin ära. Tüüps oli oma kabja katki teinud veits. maie värkis ära siis ja ma raspeldasin. Siis vahtisime kolle= kaerekotid, tekid jne. Mässasin veits. Päris tubli oli. Panin siis boksi ja ise vahetasin riided ära. Tarvoga koju.

0 comments: