BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, March 19, 2009

Jeiii;)!

Hmm.. Hommikul Prääma. Tegin boksid ära, Els tõi saepuru. Panin heina ja vee ette ja kodu poole. Kodust läbi ja siis Jämejalga. Pool sellest ajast .. alates kella 9 kuni kella 10 lihtsalt mingi telefoni infokeskuse tunne oli. Hommilul 8 aeg sammuti. Saatsin mingi 20 sms ja pärast lihtsalt koguaeg telefon käes. Asi oli selles, et Anja&Säsil&Minni vaidlesid, kes kaasa tulevad. Ainult kaks kohta oli., kuid neid juu kolm. Lõpuks ei suutnudki ära otsustada ja keegi ei saanud kaasa. Läksime siis ainult: Mina, Els ja Gerda.
Teekond oli pikk ja väsitav. Lihtsalt naerukrampides. Onu Jaak pani head teksti:'' Lähete kooli ja kirjutate vaheajast- Käisin hommikul sitta viskamas, tagusin kangiga saepuru ja siis sõitsin jämejalga..nii naljakas oli'' . Päris häid kilde pani veel. Poole tee peal läksime ja võtsime burksi.. Hea burks oli ..Hmm;) Siis edasi. Viskasid meid poodi. Vahtisime seal minig 2 tundi ringi. ei suutnud otsustada ja niisama vahtisime kõiki asju. Gerdal läks vaja suulisi ja ratsmeid. Elsul wrappe . Ma ei osanud isegi päris otsustada.. kas tekki või sadulavöö või.... Igastahes see müüja ütles , et ta läheb nüüd hambaarsti juurde, et me saame osta küll aga küsida ei saa. Ok. See suur kuts oli ka äge. Siis ta tuli juba tagasi ja vaatas, et me ikka veel seal ;) . Vahtisin- tekke, ratsapükse, sadulavöid, kordesid jne. Täiega ilus helekollane valtrapp oli. Ratsapüksid ka.. beesid.. (L) Gerda ka otsis ..ei leidnud neid suulisi, mida tahtis- polnud ja ratsmeid ka polnud , isegi musti. Siis ostis mingid muud suulised.. ka kolmeosalised. Ostis harju ka.. ma mingi... ma võin sulle selle ja selle kodust tuua. Aa..seda võid ka proovida.. eks ma toon homme talli. Gerda küsis, sul kodus isiklik pood v? Miks ma üldse siia tulin, kui oleks võinud sinu juurde tulla ainult? :D:D:D Ok. Els ostis wrapid ja steki. Gerda aga suulised harjad ja kordesteki( kõigi peale;P) . Ma ostsin vihmateki( pruun ja 155 suur..hmm loodan, et suureks ei jää;D;D muidu oleks peaaegu pruuni ja roosaga ostnud.xd) , korde ja jalused. Tekivöö jäi ostmata . Eks järgmine kord siis.
Talli. Elktrit polnud, kuna mingid tüüpsid mässasid elektripostidega. Hmm..päris hea oli riideid vahetada ja külm oli ka. Boksid olid kõik tehtud..mõned aktiivsed olid kella 9 tallis. Teised läksid trenni, ma tõin Nelsoni sisse ja panin valmis. Läksin üksi maastikule. Vahtis igasugu asju. Aga norm.. läksin vahepeal sammus, vahepeal traavis. Lambi põllu peale. Komistas koguaeg. Sealt mingi viltuse mäe peale ..seal galoppi..seekord püsis püsti. Tahtis kihutada aga ei lasknud. Tagasi küll hästi ei tulnud ja läks jumala pööraseks. Eks siis mässasin nats. Tüüps oli jumala märg.. kuigi palju ja raskelt ei teinud tegelt. Njaa. jahutasin- jahutasin. Talli. Tekk selga ja edasi. Tagasi talli.
Läksime saepuru tooma. pakuti niisama ja panime kotid täis. Viiti õhtul Prääma. Aga hea nali oli küll nendega. Säss, Rainer, Els ja mina..Väike teema juu!. ''Pane kotti'', ''Tee lahti'','' Enam ei suuda panna v?''.. Seletus ka : Ära pane kahe koti vahele, pane keskele..! Iuu..Pede oled v? , et kahe koti vahele paned. Tagasi talli.. Päris palju oli seda.
Võtsin Rossu-Possuu ja tegin puhtaks, ninnu-nännutasin. Nii armas ikka juu! Leivaga painutasin ja venitasin. Täiega tubli!!Patsu- patsu. Siis viisin Brättaka aeda. Ta ei viitsinud eriti joosta. ja ma ei viitsind teda taga ka ajada. Siis tuli meelde..Ostsime täna kordesteki juu! ..Võtsin ja vehkisin korra. Rossukas pani jooksu. Tegi oma ägedat kima ja vägevat traavi. Ei pidanud end ise liigutamagi. Viisin steki talli ja läksin Rossuga jalutama. Päris tublisti. Talli ja leiba..
Võtsin Vigori välja. Tegin puhtaks korralikult. Sügasin. Läksin siis veits jalutama. Tubli tüüp. Vahtis Sändyt ainult. Talli. Päitsed peast ja boksi. Gerda hoidis Nelsonit. Panin preile rohtu ja tegin jalad ka ära. Anja varvas on katki vist. Sändy astus peale.. täiesti sinine .. jubee. Õhh:S . Vahetasin riided. Els tegi Gerdale patsid. ( Iga päev teeb kellegile vähemalt vist? ..) . Homme püüan meeles pidada, et Gerdale 2 paari ratsmeid tooks( vb isegi 3), Kuldsed suulised ja kollased harjad ka ;)
Tsauu!

0 comments: